Bli medlem GRATIS och VINN jätte fina priser!

Klicka här nere på länken för att bli medlem GRATIS:

http://www.lyckochans.se/2e44fcbfcd

Jag lovar, det är skit bra!!!

Regn, regn och åter regn.. =/

I måndags åkte jag hem till min mor i Årjäng (ca 43 mil från edsbyn) och det har regnat varenda dag.. Visst är det mysigt med regn, men lite sol vill man ju ha också.
Jag kommer hem till byn igen den 15e Juli, det är låååångt kvar till dess, jag som redan har hemlängtan.
Men jag har gjort lite sen jag kom hit iaf.. Första dagen regnade det bara lite så då var jag ute med Jesper (min lillebror) hela dagen, andra dagen städade jag typ hela lägenheten på två våningar (mor städade köket), tredje dagen var det bara duggregn så då gick jag å mor ut för att storhandla, fjärde dagen så byggde jag å Jocke (min andra lillebror) ihop studsmattan, skit jobbigt... Igår så grillade vi ute i regnet men det slutade med att vi stekte det sista. Idag så har det spöregnat hela dan så jag har bara varit inne, då kom jag på att jag har en blogg, så jag skrev ett nytt inlägg. Men nuhar regnet gett sig tror jag..
Nu snart ska jag å mor gå iväg till öltältet som finns här typ 50meter bort. =) *smaskens*

Ha en super bra dag!!!!!!

Bilder Tagna I Grutaget I Lössenbo, 2007-06-15Suck..! BajsDag..

Idag är den bajsigaste dagen i mitt liv på länge.. Jag har den värsta mensvärken någonsin på år å dar. Har ont både i ryggen och i magen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är aldellis skakig å benen är som spagetti. =/ plus att jag har glömt bort att handla så jag har ingenting att äta, å jag orkar inte precis gå på affären nu.. SUCK!

Men jag har haft ganska kul i helgen iaf. =)
På fredan festade jag, på lördan var jag på Öjenöje å såg det bästa småstjärnorna framträdandet någonsin! Det var en tjej som skulle föreställa Tina Turner tror ja, å hon var as bra, helt sjukt grym!!!!
I söndags sov jag hos Farmor & Farfar, det var ganska kul.. Vi var ute på promenader å fotograferade å så. Jag kom på en ny låt medans jag var där också, så nu ska jag göra en text till den.. Det är helt otroligt vad mycke låtar jag skrivit nu.. =)
En annan kul grej är att jag kan läsa å skriva på Grekiska typ flytande nu.. Det känns skönt.. Så nu under lovet ska jag kämpa på med grammatiken å så.. Men problemet när man lär sig ett nytt språk är att man glömmer lite från ett annat.. Som nu när jag började med Grekiska så glömde jag skit mycket Thailändska. Å när jag började med Tyska i skolan så glömde jag typ all Japanska som jag kämpat med i flera år.. =/ Men jag är iaf bättre på thailändska än tyska fortfarande. =) det är skönt... Grekiskan är nog på samma nivå som thai tror ja..

Idag när jag var ute å gick så träffade jag på en liten skat unge. Den var så söt att jag var tvungen att knäppa kort på den.

image2
Den fick lite finncrisp också som jag hade med mig i en systempåse.

Första Inlägget

Hejsan hoppsan.. Detta är mitt första inlägg. Jag förstår ingenting om denna sida men jag får väl försöka lära mig ändå..

Inatt så hade jag en skit skumma drömmar. Den första började med att jag vaknade i sängen och grät som en tok, sen klättrade jag upp på hus-taket å hoppade ner å tog livet av mig. =/ vad ska det betyda?????

Andra drömmen så drömde jag att jag var hemma hos Daza å Johan & Carina kom dit på besök, då fick jag något slags utbrott å började tok-gråta då med å kramade Carina tills hon blev smal som en pinne å skrynklig.. Då vaknade jag för det blev för hemskt. =/ vad ska det betyda då!??

Sen den tredja drömmen så drömde jag att sommarlovet bara hade en vecka kvar å jag hade inte gjort någonting bara varit inne å inte ens umgåts med någon.. Då fick jag total panik å vaknade. Jag blev tvungen att kolla almenackan för den kändes så verklig.. Men som tur var så var det inte sant.. Bara en dröm! *suckar lättat*

Jaja, nog om drömmar.. Idag har jag varit hos Sören på västergården ang. mina skulder. Ska börja betala av dem nu i slutet på denna månad (200kr till varje inkasso bolag). Sen om ett år är jag nästan skuldfri om jag har tur. Det hinner ju komma en massa nya brev med nya skulder också. Men så länge jag betalar så tar det ju slut tillslut.. =)

Sommarlovet har sugit ganska mycket hittils, det har strulats med chefen på jobbet å jag har typ varit på massa möten varje dag (det suger rejält!).. Men iaf så har jag gjort klar Addis testet snart, å förmodligen så behöver jag inte åka in på behandlingshem eller något. Har varit nykter hela sommarn hittils iaf.. Det tycker jag är bra. Men på midsommar då ska det supas, tror ja. =)

Något negativt jag måste säga är att min ångest å depression har kommit tillbaka (jäkla skiit, jag som trodde jag var frisk nu).. Jag får ångest attacker flera gånger om dagen å de e skit jobbigt.. Hade det under skoltiden också men då tänkte jag att det bara var för att jag kände mig stressad och utanför.. Malin å Sara har kännts så långt borta den senaste tiden. Men det är nog mitt fel.. Jag har nog gjort något dumt fast jag inte vet vad. Kanske för att jag varit borta lite då å då, men det tycker inte jag att dom ska bli arga för. Det är ju mitt liv som blir förstört inte deras.

Jaja, nu ska jag sluta skriva....

Välkommen till min nya blogg!

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0