Bekämpa Porren

Porr borde inte få finnas. Framför allt inte på internet.
Vem som helst kan ju gå ut och titta.. Det spelar ju ingen roll att man måste klicka på en knapp för att verifiera att man är 18 år. Det kan ju även en 12 åring göra. Och även om vissa sajter kostar pengar så finns det ju alltid sajter som är gratis.
Därför tycker jag att det ska förbjudas helt och hållet. Det räcker väl med att det finns filmer och tidningar att köpa i butikerna??

Om det är så att du har en son/dotter som porrsurfar eller en pojkvän/flickvän som är ute å surfar på nätterna, så kan du klicka på dessa länkar nedan och fixa en så kallad ""porrspärr""

http://eforum.idg.se/viewmsg.asp?entriesid=542252

http://www.gizmodo.com.au/2007/08/australian_84_million_porn_fil/

Då blir du även övertygad om att inte de små barnen av mistag skulle råka se något opassande.


Kommentarer
Anonym

Varför får inte unga kolla på porr? det är inte direkt farligt för dem. Vill föräldrarna "skydda" syna ungar? Jävligt dåligt tycker jag. "porr filter" Pfft.

2010-12-21 @ 16:21:21
anonym

Fan vad löjligt vem bryr sig om en tolvåring porsurfar

om en 6-10 åring gör det är det ju inte bra dom vet ju inte så mycket dom skulle säkert dra ner brallorna framför nästa tjej dom sågmen en tolvåring är nog smart nog att välja självsäkert 90% av alla barn kollar porroch det är 18 år STARK rekomendationKommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0