2 dagar kvar! ^____^

Jag kan ju borja med att saga att nu ar det bara tva dagar kvar till nasta ultraljud bara for att jag ar sa taggad infor det! :)

Vad mer kan jag saga?? Jooo, jag ar sa GLAD att Foffen ANTLIGEN har uppdaterat sin blogg! :D
Jag hoppas att hon fortsatter uppdatera den nu sa att jag har nagot att lasa om dagarna nar jag har trakigt. :)

Vad ska jag gora idag tro? Vika tvatt, diska och dammsuga ska jag gora iaf.. Och sa ska jag ta en timmes eftermiddagslur idag har jag bestamt... Mer an sa vet jag inte. Ibland ar det trakigt att vara hemafru.. Finns inte mycket att gora... Jag kommer bli tjock av att bara ga hemma! Fast nu sa kommer jag ju bli tjock hur jag an gor! HAHAHA..... Mor min sa att denna manad sa kommer magen borja vaxa ganska fort, hoppas jag inte far bristningar bara. :)

Aja, nu ska jag kolla mailen, sen ska jag vila en timma.

Huuj

3 dagar kvar

Nu are bara tre dagar kvar till mitt nasta ultraljud! Kan knappt vanta!! :)
Ska bli sa spannande att fa veta vilket kon det ar! :D
Och sa e de ju bra att fa veta att hjartat later som det ska och att kroppen utvecklas ratt och sant. ^^
Kommer aven fa reda pa mina provresultat som jag tog sist. :)

Vi kommer aka till Suwon, staden dar barnmorskan finns pa fredag kvall eller tidigt lordag morgon. J.Bs syster Mi Hee bor dar i samma stad, sa vi kommer stanna hos henne over helgen. Svarforaldrarna kommer ocksa dit for de vill sa garna kopa en gravid present till mig. :) Men det tror jag att jag skrev om i ett tidigare inlagg..? Det lutar fortfarande mot en barsele... J.B tycker ocksa det ar ett smart val. :D

Nagon gang under sondagen aker vi hem och da kommer jag logga ut pa skype sa de fran min familj kan fa reda pa vad det ar for kon pa bebisen ocksa ifall de vill det. :)
Mitt skypenamn ar: "BrytCilla" ifall nagon annan vill lagga till mig som inte redan har mig. Men jag accepterar bara folk jag kanner. ^^

Lunch pa Sorrento (italiensk restaurang)

Bilder fran i Lordags.
En make som ar glad over att det han ville ata fanns med pa menyn..
En jag som ar glad ovr att solen skiner utanfor fonstret.
Oss bada som bara tog bilden bara for att.. ^^
J.B at 돈카스 (cutlet), jag at bandspagetti med ostsas och pesto.
Till efterratt drack J.B kaffe och jag at en liten kopp krossad is med apelsinsmak. :)
Det var ganska dyrt att ata dar, men definitivt vart det for den goda smaken.
Tror det gick pa mellan 200-300kr. :)

Mandag!!

Ja, nu e de mandag.... helgen ar over och jag vantar ivrigt pa nasta! For pa lordag ska jag gora mitt andra ultraljud och vi ska stanna hos makens syster over helgen och aven hans foraldrar kommer dit for de vill sa garna kopa en graviditets present till mig. :D
De har sagt att jag far bestamma vad jag vill....... Men det ar ett svart val..... Jag tror jag vill ha nagon typ av en san dar slags bebis ryggsack som man stoppar barnet i sa man slipper slapa pa vagnen sa fort man ska nagon stans. :) Jag tror inte det kan vara sa fruktansvart dyrt..... Billigare an en barnvagn iaf och jag kan latt ta med mig den nar jag reser till Sverige ocksa, och pa bussar och tag utan problem. ^^


Se sa praktiska de verkar vara.. Fria hander och du behover inte tranga dig fram mellan varuhyllorna i affaren med en klumpig barnvagn... :)

En bra helg..

Nu ar det mandag.. en ny vecka har paborjats.. Kanns fint. :D

Har haft en riktigt bra helg med maken min.
Fredagen var vi bara hemma hela kvallen och tittade pa film och la oss tidigt.
Lordagen at vi ute pa en italiensk restaurang, otroligt gott. :)
Sondagen var vi pa brollopp klocxkan 12.20.. Jag kande inte personerna, men det var trevligt anda, och efter brollopet var vi till nagra bekantas hem och at frukt och pratade i nan timma. Det var trevligt. :)
Traffade lite nya manniskor ocksa och ett av paren hade en son som var radd for mig, han vagade inte ens ga i narheten av mig. Haha... Kring 14 tiden kom vi hem har jag for mig.
Sen strax efter att vi kommit hem sa ringde en av vara andra bekanta och ville bjuda oss pa middag klockan sex. :) Vi tackade sjalvklart ja, mycket skont att slippa laga mat ju. Haha...
Vi hade an jatte trevlig stund dar med god mat och vi pratade for det mesta om bebisar och graviditet, vilket var trevligt. De har en son pa 1 ar som verkligen gillar mig. :D
Vi kom hem strax efter 20.30 ^^ Tittade pa film (the next 3 days) och gick sedan och lade oss..

Sen vaknade vi till en stralande morgon pa bra humor bada tva. Kan denna mandag bli battre!? ^^

Idag har det snoat!

Hur ofta hander det i Syd Korea denna tid pa aret egentligen???
Jag trodde inte mina ogon tidigare idag nar jag gick ut pa balkongen for att ta in blommorna for dagen.

Forsta bilden ar fran klockan 16.50

En timme senare sag det ut sahar

Nu klockan 20.03 sag det ut sahar...

Verkar som att vintern kommer tillbax en svang igen, men jag hoppas den forsvinner fort for jag gillade nog varen mer. :)

Ang. Filmen

..det var lite invecklat sa jag tror det ar battre ni ser den sjalva for att fa reda pa hur facebook kom till. :)
Den var faktiskt ganska bra och ratt sa intressant, men inte riktigt som jag hade trott att den skulle vara, liite for hoppig, men helt okay anda. :)
Helt klart sevard!

The Social Network

Nee, nu ska jag kolla pa en film och ata lite frukost sa att jag rensar bort lite av alla tankar.. Man kan ju inte grubbla heeeela dagen. :)
Ska kolla pa filmen "The social network".. En
krönika om grundarna av Facebook... the social-networking Web site.

Lite intressant att fa veta hur fajjan kom till.. Jag har hort att killen som kom pa ideen ar en valdigt egoistisk och elak typ. Och att han grundade iden genom sin skolas webbsida. 
Undrar om det ar sant eller ej.

Efter jag kollat pa filmen sa kommer jag skriva lite kort om vad jag lart mig sa ni andra ocksa far veta. Det ar val kul? :) Sa hall utkik after nasta inlagg ifall du e intresserad av hur Facebook kom till. :)

Tjohooo, nu har jag annat att tanka pa! ^______^

("La-li-lo... trippar nu ivag till koket och tv-soffan")

Jag tanker sa mycket.

Jag har varit fast i mina tankar i flera dagar nu.. Kan knappt sova.. Och nar jag val sover sa kanns det nastan som att jag ar vaken anda...
Jag vet inte riktigt vad jag tanker pa heller.. Det ar typ allt.. Och allt mojligt.. :/
Vaknade fyra i morse, kunde inte somna om, och inte ville jag kliva upp heller och gora nagot.. Sa jag lag bara dar i tva timmar och tankte pa allt mojligt tills klockan ringde 06.05..

Jag tanker nog for det mesta pa framtiden och pa Sverige och alla mina nara och kara.. Och jag tanker pa hur mitt liv kommer se ut framover.. kommer jag vara lycklig?
Och jag tanker pa min man.. ar jag tillracklig for honom? Ibland kanns det som att jag inte duger, och allt jag gor bara ar fel. Kommer det alltid vara sa?
Tanker aven pa min kommande son/dotter.. Kommer barnet ha halsan i behall eller kommer den fa min sjukdom? Det ar ju 50-50 chans att den ska fa leva med smartor hela livet och inte kunna leva normalt som andra. Men det ar aven 50-50 chans att den kommer vara fullt frisk ocksa, sa jag far inte grava ner mig i det negativa. :)
Jag ar ocksa aven radd for att hamna i rullstol... Bara tanken pa att inte kunna leka med mitt barn i parken och att min man ska behova slapa runt pa mig far mig att nastan bryta ihop.... Men som sagt sa bor jag inte grava ner mig i det negativa, ingen vet hur framtiden ser ut.. For hoppningsvis sa ar framtiden bra och jag kommer kunna ga hela livet. ^^
Tanker aven pa min alskade katt Tjocken... saknar honom sa otroligt, och det gor ont i sjalen att ha honom hos mig varje dag som forr. Jag vet att det kanske ar lojligt, men jag alskar verkligen min katt. Han ar som en son for mig. Och JumYum, som gick bort forra varen, jag alskade henne med.. Onskar att jag kunde vrida tillbaka tiden ibland sa att jag kunde fa komma tillbaka till mitt forra liv och fa bo med mina missar da allt bara kandes bast.

Men om jag inte hade flyttat hit till korea och gift mig a allt sa hade jag formodligen inte varit gravid nu.. Och just nu ar ju mitt kommande barn min storsta lycka, sa jag angrar anda inte vagen jag tog for att ta mig hit dar jag ar nu. :) Jag kommer bli en grymt bra mamma, det har jag bestamt!! :D

SKOR!

Jag vill kopa skor ocksa... Massvis med skor!! :D

Fargglada ballerina till varen och sommarn.

Naturliga farger till vardags..

Promenadskor till dagar jag behover ga mycket.


Mysiga stovlar till nasta host eller kalla varkvallar. :)

Shoppingsugen!

Dessa plagg skulle alska att fa sitta pa min kropp!


Och dessa vaskor vore inte helt fel heller. :)

Tank om jag hade messvis med penger just nu.. vad roligt det hade varit.^^

Ska man behova braka over sex?

Att braka over sex ar val ett av de konstigaste amnen att braka over??
Jag kan val inte ra for att jag inte vill ha den stunden lika ofta som forr... och vada... tre dagar utan... det ar val inte hela varlden? Eller??
Det verkar som att det anda man/killar tanker pa ar just sex.... Man kan val bara kramas och mysas framfor tvn med lite gotta utan att det ska sluta med en sexuell akt?
Det betyder ju inte att man alskar varandra mindre bara for att man inte har lust varje dag..!
Sa irriterande.. varfor ska han vara sur pa mig for en sadan sak??? Ar alla man likadana tro?

Facebook

Jag sag detta klipp pa Soras blogg och faktiskt sa ar det ett bra klipp.. Man borde kanske sluta anvanda facebook?

En bild pa mig..


Bara for att jag har trakigt..

Hmmm..

Jag undrar vad min make har i kikarn... Tidigare nar jag var pa cafe med grannen sa ringde han och bad mig skicka mitt personnummer och mitt fullstandiga namn till honom via sms. Han sa att han behovde det till nagot... Men vad???? Nu ar jag nyfiken!
Har jag tur sa berattar han kanske ikvall nar han kommit hem fran jobbet. :)

Paris Baguette

Var till Paris Baguette med grannen idag.. Det ar ett Cafe alldelis i narheten av dar vi bor. :)
Jag drack kiwi-juice ist for kaffe, forsoker lata bli koffein sa mycket jag kan for barnets skull. Grannen drack Americano (svart kaffe) och sa delade vi pa nagon form av chokladbrod.
Vi brukar traffas cirka en gang i veckan eller tva ga till cafeet och prata skit om vara liv, dricka kaffe, juice och ata kakor eller brod.. Det ar trevligt med lite sallskap ibland. :)

 

Middag hos makens arbetskamrat

Om fem minuter ska jag ga ut utanfor hos oss, for da kommer maken min och hans arbatskamrat att hamta upp mig.. Vi ska ata BBQ hemma hos arbetskamraten.... Jag ar sa nervos att jag mar illa, haha... Jag gillar inte att ga pa middag hos okant folk.. Han har en fru och tva barn och de bor cirka tio min med bil harifran vet jag iaf. :)

Jag har nastan inte sminkat mig alls, for jag vill ge ett rent forsta intryck och jag har pa mig en blarutig shorta.. tankte att det ar stiligt men anda ledigt, vill ju inte kla upp mig hur mycket som halst,.hheh

Aja, nu maste jag ga ut... Huuj

Bara for att..

...vi inte vet om det ar en pojke eller flicka... :D

Med eller utan lugg?

Varje gang efter jag duschat sa funderar jag pa hur jag bor ha luggen.. Men jagt vet inte vad som passar mig bast..
Min storsyster sa en gang att jag passar bast i lugg, en kompis sa att jag passa bast med "oppen panna", altsa typ med diadem for att ta bort luggen..
Jag blir alldelis kluven for jag vet sjalv inte vad jag tycker ar bast.. :/

Darfor tanker jag lagga ut bilder nu pa luggarna sa nagon som kanske laser denna blogg kan kommentera och ge mig ett rad. :)


Radioaktivt Regn

..sa jag passar pa att blogga lite. :)

Idag har det inte hant sa mycket forutom att radioaktivt regn kommit fran Japan.. Sa idag har det varit "utegangsforbud"..
Darfor spenderade jag morgonen med att sova extra lange (fram till kl 11.00).. Sen gjorde jag lite brunch, stekta mackor med agg och sallad och at en apelsin och en kaka som efterratt. :)

Efter det sa latade jag mig i soffan och kollade pa nagra avsnitt av "The Big Bang Theory" och tva avsnitt av "Tha Simpsons"...

Efter det sa passade jag pa att ta mig ett varmt bad.. Cirka en timma med dusch inkluderat. Mer an sa klarar jag inte.
Nar jag skulle fona haret sa ringde svarfar.. Han fragade om det var nagot vi behovde har i hemmet som han kunde skicka till oss.. Jag sa: "Jaa, ni far garna skicka lite vindruvor....."
Sa om nagra dagar kommer det val vindruvor med posten.. haha.. ^^

Sen efter det sa stadade jag lite och startade en maskin tvatt och kollade U-Ms blogg och sag att hon iforskaffat sig nya saker som jag nu ar avundsjuk pa!
Men jag ska forsoka ga vidare med livet och vara lycklig for hennes skull ist. :D

Efter det sa satte jag mig har a borjade skriva pa min egen blogg... och sa kollar jag aven facebook och e-mailen ocksa nar jag anda haller pa med mitt eget. :)

Detta ar nog ett ganska meningslost inlagg... men men,... nagot maste jag ju skriva...

Hemligheten

Jaaa, jag lovade ju att jag skulle beratta min hemlighet.. Sa jag maste ju halla vad jag lovar. Hehe...

Sa har ar det.. att forra manaden sa kom jag att tanka pa att det var ganska lange sedan jag hade min "kvinnliga vecka".. sa jag bestamde mig for att kopa ett grav-test bara for sakerhetsskull... Jag har ibland gatt och varit nervos utan att jag tankt pa det sa att jag hoppat over menstruationer, sa jag tankte att detta var en sadan gang, och att jag bara behovde gora testet och sen sa kommer det igang igen... Men sa var icke fallet.

Jag gjorde testet.... Och denna gang var det positivt... POSITIVT!!
min forsta tanke var "Oj"...
andra tanken var... "Josses"....
Tredje var typ "Jaha, da var det min tur da." hehe... Sen sa sa jag till maken min att det var positivt...
Hans reaktion var typ: "Ok"....
Mitt svar va: "Du ska bli pappa!!!"
Han kollade pa fotboll, sa det var inte mycket annat som fick plats i hans huvud just da.....
Men efter en stund sa sa han: "Va? Var det positiv? Far jag se?"
Jag visade honom, sen sa kramades vi och sen sa var det inte mycket mer..... Men nu efter den dagen sa har vi pratat mycket om det. :)

aja iaf... Jag var pa mitt forsta ultraljud i Fredags. Och det visade sig att det faktiskt va en BEBIS dar inne!!
Och ack sa sot den var med sitt jatte lika huvud och sin minimala kropp! :)
Vi sag aven at den rorde pa sig och vi kunde hora hjartslagen.. Det var en san underlig kansla att jag nastan borjade grata. Det ar fantastiskt... Ett liv vaxer der inne, nastan lite skrammade..
Jag var da i vecka 13+4 vilket betyder att jag ar idag i vecka 14... Andra veckan i fjarde manaden!



Fodelsedatumet ar 12 September och bebisen ar nu 7,5 cm fran huvudet till lilla rumpan. Hihi! ^^

KFI...

...Koreanska For Invandrare... Jag har borjat skolan igen. Pluggar nu Koreanska tre timmar tva ganger i veckan. Mandagar och Torsdagar mellan 10.00 - 13.00... Kanns bra att ha nagot att gora, men skolan ligger 40 minuter promenad ifran dar jag bor, vilket ar lite drygt. Fast det ar ju bra med motion, men trakigt att ga hela vagen ensam. :/

Imorgon sa ska jag pa min andra lektion.. Och sen efter den ar slut sa ska jag hem och vanta pa att maken komer ham fran jobbet sa vi kan ga till forsakringsbolaget och tackna en forstakring at (pa/till?) mig. :)

Idag sa jobbar Kei Kim 24 timmar, sa inatt kommer jag sova ensam och han kommer inte hem forns nagon gang imorgon. Trakigt att sova utan honom, men skont att ha hala sangen for mig sjalv.. Haha!! ^^

Kurt och Marina!

Inte visste jag att ni letade efter mig pa natet.. Haha! Det gladjer att det finns folk som tanker pa en. :)

Ja tank att jag hamnade i Korea! Har bott har i ett halvar nu, tiden gar sa fort.
Planerar att aka hem till Sverige en svang framover, vet inte riktigt nar annu, men senast till sommarn.

Jag saknar faktiskt mitt liv i Sverige mer an vad jag trodde jag skulle gora.
Saknar alla mina vanner, min familj, min alskade katt.. Och till och med mina gamla larare fran gymnasietiden och komvux. Saknar aven kuratorn Karina och allt roliga jag hade under min komvuxtid och allt det roliga jag hade hos familjen Linden och min alskade Farmor och Farfar som alltid funnits dar for mig.
Kanns sa konstigt nu nar allt ar sa langt borta.
Men jag overlever. Bra saker har hant har ocksa. :)

Kurt och Marina.. Ni ar tva av mina favoriter, om man far ha favoriter sa att saga.. Hehe.. Catharina, Karina, Anders Borg och Anna M-P har ocksa en speciell plats i mitt hjarta.. och jag onskar er alla det basta! <3

Visum


Jag har fatt mitt visum! ANTLIGEN!!! Och har aven fatt ID-kort ocksa... Och sa har jag fatt mitt pass tillbaka, det kanns bra.
Nu ar det bara forsakring kvar som fattas, sen ar jag klar med allt.. Forsakring far jag nog nagon dag nasta vecka skulle jag tro. :)

Har aven nagot som jag sa garna vill beratta, men maste vant liiite till. Hall utkik nasta helg sa kommer ni fa veta min hemlighet! ^^

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0