Mitt hår

Nu så sover lilla fisrump middag, så jag passar på att slänga ihop ett inlägg. ^^

Jag har funderingar på att raka av mig mitt hår.. Hela alltet.. Bli flint... Mitt hår e så risigt å tunnt å fjuttigt, så kanske om jag rakar av allt en gång kanske nytt bättre hår kikar fram?
Jag har hört talas om en behandling man kan göra för att få tjockare hår. Man rakar av allt till blänkande skalle, sen använder man någon slags kräm varje dag som gör hår-säckarna större så att det kan komma fler hår ur en säck. Vanligtvis så innehåller en säck två-tre hårstrån, men med den krämen kan man få tre-fyra hårstrån i varje säck. Jag är inte hundra säker på om denna behandling fungerar, men det kanske är värt att prova. För säkerhetsskull. :D
Efter tre år så har jag långt hår igen. Håret växer mellan 10-15 cm per år. Så om jag bara klipper topparna lite då å då uner tre år så är det lika långt som jag har nu skulle jag tro. :)

Men kommer jag stå ut med snagg??? Å folk kommer förmodligen stirra. :/

Jag har pratat med min man iaf. Han säger att om jag verkligen vill göra det så är det okej för honom. Men det är ett tufft beslut. TRE år.... tre år innan det är tillbaka. Det är lång tid de.
Jag läre fundera ett tag till och gör lite mer research.


Kommentarer
Anonym

Om du inte har provat kosttillskott speciellt för hår & naglar så skulle jag ha testat det först, sen finns det en olja som du kan ha i håret som egentligen är ett laxermedel, om du googlar Ricinolja så kommer du att få fram massor med info. Maila mig om du undrar något, efter en period då jag totalt misshandlat mitt hår så kände jag precis som du, men nu är det tjockt och bra igen! :)

2012-05-02 @ 16:02:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0