Buspalatset

Idag var jag å Shinbi på buspalatset med mor min å bror min (Jeppe). Det var jätte roligt, men himla varmt!! Jag tror de behöver bättre luftkonditionering.^^
Det var första gången för mig å Shinbi. Å inte alls särskillt dyrt heller. 70kr för tre timmar å föräldrar går in gratis. Hehe.. hur bra som helst. Barn över 3år kostar 100kr för tre timmar. Helt ok det med. Iaf om man bara tar med sig ett barn. :)
Jag hade väldigt dåligt med batteri på telen, så det blev inte särskilt många bilder. Keikim skulle ringa efter skolan å komma ifall vi var kvar, så jag vågade inte använda kameran för mycket, ifall batterit skulle ta slut.^^ Han kom strax innan fyra å var med å lekte till 17.05, då åkte vi hem. Mor å Jeppe följde med hem till oss också. Vi drack lite kaffe å tog en varsin kaka, sen åkte de hem för att äta middag. Middag blev det för oss med. Lat-middag för jag var så slut i både huvud å kropp efter tre timmars ståhej! Det vurte stekt bacon å ägg med ris å kimchi till. Gott de å. :)
Efter matan fick tösabite  ta ett bad å sen lägga sig. 
Å nu sitter jag å bloggar lite med tilifon å karln min kollar på fotboll (trööööööök).
Snart blir det nog en film å lite pistagenötter på menyn.
Huuuj
Idag var första, å absolut inte sista gången vi var på Buspalatset i Bollnäs. Har verkligen haft en toppendag idag. Tack kära mor å bror för ideen att åka dit. :)

Glada i solen! ^^

Ett litet kollage jag gjorde nyss. Bilderna är från för några dagar sedan då vi var ute på prommenad med maken min, Shinbis pappa. Det är ham som fotograferat. ^^
 

Framgång! :)

igår var Tösabiten utan blöja heeeela dagen. Å hon kissade i pottan fem gånger tror jag. Inte en enda olycka, förutom någon liten skvätt som kom brevid pottan när hon skulle sätta sig. :) men sådana saker är acceptabelt. ^^idag så ska vi köra blöjfritt igen. :) men för tillfället så vill hon inte ta av sig blöjan. Så det blir väll potträning efter middagsluren då. ^^Just nu så sitter hon i soffen å tittar på DisneyCollectorBR på youtube. Det är typ en kvinna som gör reklam om olika leksaker å chokladägg med överraskningar i. Hon tycker det e hur kul som helst. Just nu så tittar hon på en kvinna som gör glassar med PlayDoh.

Påtträningen går sisådär

Nu har det gått någon vecka. Fortfarande har hon inte lärt sig kissa på pottan. Men det kommer nog snart. Hon har iaf kissat en gång. Den 23e juli, på morgonen.
å idag så mätte jag henne. Nu är hon 81,5 cm lång. :)och hon är 1 år och 10 månader nu. Snart e det dags att fundera över två-års kalas!! ^^

Potträning pågår!

Började med potträning igår. Än har det inte blivit nå kiss i pottan, men bajs i köket å kiss i hallen har vi fått. Hehe... trodde inte att det skulle vara så svårt att få henne att förstå. Men bara hon kissar en gång i pottan så tror jag det kommer gå fort sen. :)
Hon förstår iaf att man ska kissa där, bara det att hon inte vet man släpper ut de "inre krafterna". Frågar jag henne om hon vill kissa så springer hon å sätter sig på pottan direkt. :) så en liten framgång iaf. En bra början.

Semester!!!!

just ja.... har glömt att skriva att nu har jag semester å e ledig heeeela juli..!
Tösabiten är ledig också. Vilket är kul fast jobbigt också. Hon är ju så van vid dagis å att bli aktiverad hela dagarna, så nu är hon väldigt rastlös å gnällig mest hela dagarna. Men jag tror att det kommer bli bättre bara hon vant sig att vara hemma. Eller!?


en bild på Lina, som hade bakat fem stycken tårtor till avslutningen som vi hade i fredags! Jätte goda var de. Alla åt å va glada. :)

Solen skiner!! :)

Idag verkar det bli riktigt fint väder. Himmelen är blå med några enstaka moln, å redan 16 grader ute i skuggan! ^^
Funderar på att gå till leksaksaffären å köpa en liten pool till tösabiten senare. Å idag ska hon få sova middag ute i vagnen hos grannen, så jag kan få en liten stund att sola. :)
Folk håller på att renovera fasaden på vårt hus just nu, så sova middag inomhus blir nog ganska omöjligt. De borrar å de bankar. Å rätt va det är så står den någon alldelis utanför fönstret å kikar in. haha... Det gäller att man tänker sig för så att man inte sitter å petar i näsan eller nåt. ;)

nu ska vi titta på lite barnfilm å läsa några böcker.

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0