lite julmys

Idag var jag på erikshjälpen med Mian å köpte mig en julgran å några kulor. Blev två julpanelgardiner till Shinbis rum å två röda jätte fina kapppr till vardagsrummet också. :) Kunde inte hålla mig så jag satte upp dem nästa direkt efter vi kommit hem! Blev jätte mysigt. :D Plockade även fram ett par röda julpaneler som jag satte upp i vårt sovrum. ^^
Köpte fyra tröjor till mig själv och ett par varma bruna stövlar också. Nu har jag tre par bruna vinterstövlar.... lite onödigt kanske. Men de var ju så billiga, så jag bara lära köpa dem. ;)
Köpte en långärmad rosa "Kitty" tröja till Shinbi å en fin varm halsduk till karl min också. Å så blev det en lite rosa matta med änglar på till Shinbis rum med.
Ja, det var npg allt. Mian betalade en del. Minns inte exakt vad. hehe... men för mig blev det mindre än 250 kr!!! De e bra pris de! hehe... å julgranen kostade BARA 75 kronor. Otroligt, inte sant?? :D
E riktigt nöjd med dagens inköp må jag säga. ^^

Nu ska jag å karln min se på skräckfilm. Hauntig in Connecticut 2 heter den, tror jag.

Ja, å idag har det kommit liiiiiite snö. Det är roligt. Nu snart kanske man kan börja leka lite utomhus. E lite småtrött på alla innelekar man gör varje dag. Samma saker om och om igen. hehe. ;)

inte så bra början

Dagen började inte så bra idag. Först så försov jag mig en halvtimme. Trotts att jag somnade elva igår!!
Å bara för försovningen så blev det ingen frukost å ingen hårtvätt. Å till råga på det som glömde jag bort att parfymera mig!!!! *irriterande* Nu kommer jag säkert lukta karl bara för det. :/
Men jag hann iaf fixa iordning Shinbis kläder å sminka mig. Å välja mina egna kläder. :) Det är det som tar tid. Jag vet aldrig vad jag ska ha på mig. För jag vill inte se fjompig ut å inte sluskig heller. Typ stabil å lite stil, men ändå inte riktigt modeenligt. Å de e svårt att få till det. hehe.. Å jag är världens sämsta på att matcha kläder, säger min man iaf. Så därför blir jag ännu mer osäker å det tar mer tid.

men, iaf... när jag var redo att gå ut så hittade inte jag min favoritmössa som jag bestämde igårkväll att jag skulle ha innan jag somnade! Jag kollade hela hatthyllan å alla andra ställen i hallen vi har mössor. Men den var borta!!!! å bara för de så kan jag inte ha mössa idag. Jag skulle ju ha min svarta hemmstickade som jag fått av Elsa! Typiskt.. de som e så kallt ute. :(

Jag känner mig förvirrad.. hela min morgon rutin har varit fel idag.. å min mössa e borta!! Mina mössor är väldigt viktiga för mig å har alltid varit det sen jag var jätte liten. Jag har tom kvar min favvo mössa som jag haft kanske sen jag var 8 eller nåt. Med Tas Mania på.

Men nog om mössor å rutiner. :)
Jag sitter på bussen mot Bollnäs igen. Å tanken på det får mig att glömma det jobbiga hemma.
Yahay, nu ska jag lära mig nåt nytt idag igen. Alla människor borde plugga nåt de tycker om. Det ger en sådan glädje. Å alla "klasskamrater" e så snälla å roliga. Å "lärarna" e också jätte bra. Särskillt den ena som e extra grym! :D Han kan lösa det mesta å är jätte kul att prata med! Den andra e också bra, såklart. :)

å måste ju nämna Linda! Hon är min bästaste vän på skolan. E väldigt glad att jag lärt känna henne. Hon e väldigt rolig, å lite cool. hehe..

Visma here I come!! haha
I'm so happy~

INTE min bästa vän!

Idag är det inte en så lycklig dag i mitt underbara liv..... för jag har så sjukt ONT i vissa delar av kroppen..! Den är INTE min bästa vän idag kan jag säga!
Bara att skriva för hand har gjort ont idag. Efter att jag skrivit detta för hand:
1910 Kassa, 800kr
1920 Plusgiro, 800kr
så var jag tvungen att ta en stunds paus innan jag kunde fortsätta. Orkade knappt hålla i pennan bara för att fingrarna och handleden gjorde så ont när jag skrev. Å efter att jag skrivit 12 stycken liknande "meningar" så hade jag ont i både fingrarna, handleden, axeln och vänstra sidan av bröstkorgen. Gjorde till och med ont i bröstkorgen när jag andades.... Då e de illa!!!  Å så har jag haft ont i ryggen å höfterna också hela dagen. Å nu när jag kom hem till byn 16.30 med bussen så lyckades jag på nå vis kliva ur bussen på nåt konstigt sätt så att jag stuka knät å på de! Å sen hade jag en fruktansvärt vrån dotter som absolut INTE ville åka hem från dagis, så jag fick kämpa för att få på na jackan, å trycka ner henne i vagnen.  Å ont gör det i armar, händer å rygg när hon kämpar emot.
Så idag tycker jag att jag har rätt i att få klaga lite.
 
Nu så är maken min å tösabiten på ica å köper frukt. Därför passar jag på att skriva lite blogg. Ska nog ta å lägga mig ett skuv den sista lugna stunden jag har innan de kommer hem. :)
Ont ont ont!! Hatar det....sabla vinter! hoppas det känns bättre imorn.....

Sova lite då

Ja då var det dags att sova å ladda batterierna till en ny vecka av mitt underbara liv! :)
Imorgon är det jag som lämnar på dagis 7.30. Vilket innebär uppstigning kl 06.00 om jag ska hinna göra både mig å tösabiten klar.
Ska klämma in en skypetid med mina sväron direkt på morgonen när vi vaknat hade jag tänkt också. Svärmor har nyss fyllt år och svärfar fyller år imorgon om jag inte minns fel. Å eftersom jag kommer hem så sent om dagarna så finns det ingen annan tid än tidigt på morgonarna. De e bara å acceptera läget å se glad ut. :)
Shinbi har lärt sig koreanska födelsedagssången, så den ska hon få sjunga. Då blir de nog glada. Å så har vi köpt ett fint album som vi satt in lite fina fotografier i och några julklappar har vi köpt också som vi ska skicka så fort vi har råd. :) De e så kul att köpa presenter! Hade jag haft bättre ekonomi så skulle jag köpa presenter för jämnan. hehe..
Å snart fyller min väninnas son ett år också! :) tänk va fort tiden går. Lära klämma fram något skoj till honom med. Å så blir det systerson Valens födelsedag i början på december. Men han har jag redan köpt till. :)
Å julen sen på det. Massor med paket so. ska köpas. Ser jag fram emot. Men gruvar mig att jag inte kommer ha råd till alla jag vilm köpa. Börjar med de minsta iaf. De är viktigast. ^^

Nä, nu läre jag försöka sova om jag ska orka upp imorn.
Natti

Positiv

Varför är jag så positiv å lycklig?
Det är min fundering idag på bussen..... Jag har ju inget särskilt som är sådär WOW... Lever på staten, pluggar fortfarande, därav inget jobb heller, har inte ens körkort, men jag är så jäklansh gla ändå!! Hur är det möjligt?
Kan bara inte låta bli att vara glad. Även när jag borde vara arg så ler jag. Jag önska alla människor kunde vara såhär positiva ibland. Det e en sån härlig känsla. Plötsligt så betyder inte problem man har så mycket längre. :D

Jag ska sprida min glädje till alla idag. Le å va gla! Så ska de va! ;)

Saknar gymmet

som rubriken säger så saknar jag gymmet. Har inte gymmat sen jag började plugga. Hinner lixom inte... :/
Kliver upp 6.30. Kommer hem 16.30.. lagar mat, leker med dotra våran å gör hemmasysslor.. kl 20.00 är det läggdags för Shinbi. Hon somnar mellan 20.30-21.30. Å när hon väl somnat så vill man ju ha lite egentid med karln också. Typ se på film eller nåt. Ja, å vipps så e klockan 24.00 å det e dags att sova så att man tar sig upp till nästa dags plugg. Å ibland e ja så himla trött att jag inte orkar stanna uppe längre än till 22.00.
Sen när helgen kommer så blir det inte nå gymmande heller. Då vill jag ha familjetid å hitta på något med Shinbi, eftersom jag bara träffar henne ca 4 timmar per dag under veckorna. Å om jag väljer att gå till gymmet ist för att ha tid med min dotter så känner jag mig som en dålig mamma. :/
Denna helg har jag tänkt på gymmet nästan konstant, men nu har vi haft fullt upp å flytta å fixa i nya lägenheten, så det blev ingen tid över att träna på. Det e nästan så att jag känner hur låren å rumpan växer.. hehe.. Jag tänker aldrig någonsin bli en tjock mamma! Jag har inget emot kraftiga människor. Oftast är det faktiskt snyggare med lite hull. Men det passar absolut inte på mig för allt sätter sig på rumpa å lår. Jag blir liksom en plattbröstad överkropp med stor hängrumpa och fladderlår.
Jag hoppas att jag kommer kunna klämma in iaf ett pass denna vecka. Men det dryga är att jag vet att ett pass i veckan inte gör något alls mer än ger bättre motion. Vill man forma kroppen så bör man träna åtminstone tre gånger i veckan..... men, men, ett pass är ju bättre än inget iaf.

Nu ska jag inte klaga mera. Ser fram emot morgondagens plugg faktiskt. Det e himla kul. :)

Flytt, vikariat och utrensning

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Har haft fullt upp sen sist. :)
Onsdag, torsdag hade jag vikariat på förmiddagarna och packade inför helgens flytt på eftermiddagarna. Sen i fredags så flyttade vi över alla saker till nya lägenheten 12-16, sen resten av kvällen höll vi på med att försöka få ordning. Mor min var barnvakt 15-18.30. Så vi fick rätt mycket gjort under den tiden. Hela Shinbis rum blev klart och alla möbler i de andra rummen kom på plats. :)
Igår så höll jag på i lägenheten från när jag vaknade tills jag gick å lade mig. Sorterade och slängde en massa onödiga papper jag samlat på mig sedan 2011. Slängde även bort en massa onödigt krams och trasiga saker som jag inte kunnat slängt tidigare för att jag tycker jag har så mycket minnen i allt. Å idag har jag rensat leklådorna å slängt bort en del trasiga leksaker. Har även rensat ut tre Ica-kassar full med kläder ur min garderob. Känns himla bra att vi blev klar med allt under helgen. :) Bara tavlor som behöver sättas upp, men det får vänta tills vi tapetserat om alla rum. Ska välja tapeter nu till veckan.

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0