Två dagar kvar till BF ♡

Som rubriken lyder så är det bara två dagar kvar till beräknad förlossningsdag. Men än känns det inte som att han vill ut... Jag har haft förvärkar med ca 10-30 minuters mellanrum de senaste dagarna, men de gör inte alls särskilt ont ännu. 😕😧 därför känns det som att det kommer ta ett tag till innan denna namnlöse lille krabat kikar fram.
Hoppas på senast söndag. Vill verkligen inte gå över tiden denna gång som med dotra min. Minns att det var så fruktansvärt jobbigt både fysiskt och psykiskt sist.

Kan inte sova

Nu är det bara 7 dagar kvar till beräknat förlossnings datum. ♡ 
Men än har jag inga symptom på att det börjar bli dags. Förutom att magen sjunkit ganska mycket. 
Förvånar mig inte om denna bebis också kommer i v 41+någonting som storasyrran gjorde.

Trotts att det är påsk så blire ingen påskmat för oss i år. Är ändå bara jag som tycker om det, så jag har nu infört en ny påsktradition till vår familj. Nämligen *Smörgåstårta*! 
Så för några timmar sedan gjorde jag en smörgåstårta.^^ eller iaf halva tårtan. Fixade bara med fyllningen och plastade in den så att brödet får stå å suga i sig tills imorgon. Väntar med garneringen till det börjar närma sig lunchtid.^^
Jag hoppas verkligen att de mina kommer tycka om den. ♡ 

Vi har även gömt 6 stycken påskägg som Shinbi ska få leta imorgon. Och Påskharen lämnade en liten hög med "påskharebajs" på köksbordet som meddelande så att hon ska se att han varit här. (Han kan ju inte skriva eftersom han är en hare, så lite godispluppar får duga). ^---^

Nä, nu ska jag ta å försöka sova. Ligger på age nu för tiden så det är ganska svårt att komma till ro. Men men, så kan det vara.

God natt gott folk! ♡

Snart ett år sedan.

Nu är det snart ett år sedan jag skrev sist. Det är nästan skamligt.!
Ska väl försöka börja blogga igen nu har jag tänkt. Fast det sa jag för ett år sedan också, å se hur det gick!? Hahaha.

Iaf så kan jag berätta att inom snar framtid blir vi tvåbarns föräldrar. ♡
En liten grabb är beräknad att komma 2:a April. Men jag hoppas på att han kommer någon dag innan. :)

Nu ska jag sova. Natti natti

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0