Försenat!

GAAAH..! Nu ligger jag efter i dagens planering ännu mer (inte nog med att man missar hela förmiddagen).. Det var meningen att jag skulle äta middag hos min far idag så min kära fader skulle ha kommit och hämtat mig kl 18.00.. Men han har ännu inte kommit! Vad är det för sätt?? VA!?
Å inte har han mobilerna på heller.. Om inte han kommer snart så går jag ut å hittar på något annat skoj ist.
Fy skäms pappa! Man ska faktiskt hålla tiden.. det är ok att vara lite sen... men en timme är lite väl tycker jag! Å han borde ju iaf kunna höra av sig om det blir ändringar i planeringen. TT

Gott Nytt År

Gott nytt år till er alla från lilla mig. ^^
Hoppas ni hittar på något skoj och ser på raketer senare när klockan slår tolv.
Se till så att detta år blir det allra bästa! Det ska jag göra iaf..!

Ps, tack Nicklas som kommenterade gott nytt år till mig förut idag.

Have a great new year!

The Worst Guy Ever

Nu har jag tittat på ännu en film. Den var också jätte bra. Filmen är från 2007. Genre: Romantisk komedi.

Jun-eyon och Seong-Tae har varit bästa vänner i 10 år. Men en natt orsakar så att hela deras vänskap krashar till marken; de har SEX.. Eftersom de haft sex så borde de även gifta sig, och de två beslutar att tillbringa fortsättningen av livet som man och hustru. Men deras perfekta älskare visar sig snart rakt framför dem: en sexig redaktör förför Seong-Tae och en reklam direktör lockar Jun-Yeon. Med ett enda leende vrids den nygifta drömmen till en mardröm. Redan efter några dagar finner de sig inför ett svårt val.
Vilket val är det rätta?? Vem gör vem lycklig??

Nyår

Märkligt att det som nyss
låg framför oss
nu ligger bakom oss.

Tiden går fort och nu är 2008 redan på sin sista dag.
Jag hoppas 2009 kommer vara ett bra år för mig och alla andra.

Vad ska ni alla göra ikväll då??

Jag ska iaf bara vara hemma tror jag... Ska eventuellt gå till fader min å käka middag.

Jag önskar er alla ett underbart kommande år!!! Lycka till med nyårslöftet..!

Så sant

모든 인간은 태어날 때부터 자유로우며 그 존엄과 권리에 있어 동등하다.
인간은 천부적으로 이성과 양심을 부여받았으며 서로 형제애의 정신으로 행동하여야 한다.

Alla människor är födda fria, med  värdighet och rättigheter.
Människan är utrustad med förnuft och samvete och bör handla i en anda av broderskap till varandra.

Our school E.T

Igår kväll innan jag gick å la mig så tittade jag på en film som hette Our schools E.T*.. Den var jätte bra.

Lite kort om filmen:
Seong-gun är en dum idrottslärare som jobbar på gymnasiet, han skolkar, trissar elever att slåss och kör slut på de flesta varje gympalektion.. Men när skolan bestämmer att engelskan ska få en mer framskjuten plats börjar hans position bli hotad och han bestämmer sig då för att lära sig engelska för att överleva. Han börjar inse att han verkligen älskar sitt jobb och sina elever.

Detta är en ganska typisk skolungdoms film. Den visar det starka bandet mellan lärare och elever och man får se omvärlden från olika personers perspektiv. Från fattiglapp till rikemansbarn.
 Den var lite gran i stil med G.T.O (great teacher onizuka).

Produktions år: 2008
Genre: Drama, Komedi

*E.T = English Teacher

Shit!

Satan i gatan!! Nyss vaknade jag... Shit va jäkla länge jag sovit. Detta är skandal...... Hela förmiddagen har försvunnit.. Allt jag i normala fall gör på förmiddagarna är nu borta från de dagliga rutinerna!! Att starta dagen klockan 12.30 är svårare än jag trodde.. Nu måste jag ju börja dagen med lunch ist för frukost. :/

Koreanska filmer

Du kanske undrar varför jag för det mesta tittar på just koreanska filmer?
Det är bara för att jag just nu håller på att lära mig språket, och filmerna hjälper mig väldigt mycket så att jag lär mig hörförståelse. ^^ Plus att koreanska filmer har något särskillt.. enligt mig så har korea de bästa romantiska filmerna genom tiderna och fruktansvärt bra dramafilmer.. Och ofta väldigt bra skådespelare och gripande handlingar.
Du som inte sett en koreansk film borde definitivt prova. Läs igenom de filmer jag skrivit om under kategorin: Musik och film, du kommer garanterat hitta någon som passar dig. ^^

When I turned nine

Denna film såg jag i förmiddags.. Den var verkligen jätte bra och jag tror aldrig jag gråtit så mycket.
Yeo-min är en mogen och tankspridd 9 årig pojke som har för många saker att ta hand om.
För det första så jobbar han som glassförsäljare efter skolan för att spara tillräckligt med pengar så att han ska kunna köpa ett par solglasögon till sin mor som skadade sitt ena öga och blivit blind när hon arbetade på en fabrik. 
För det andra måste han skydda sina vänner från traktens olika mobbare, och han måste även dela sin skollunch med sin ena kompis som lever ensam med sin syster.
Det tredje, när en vacker stads flicka med namnet Woo-rim flyttar in i han by, så blit han förälskad och alla hans känslor skapar en stor förvirring i hans liv.

En stilsäker och hjärtegripande film med en grupp av barnskådisar som agerar som om allt vore på riktigt och inga kameror var närvarande. When I turned nine är ytterligare en film om och kring det diktatoriska koreanska skolsystemet, men trots realistiskt, obehagligt våld från lärare och familjer så ligger det en varm kärlekshistoria där i botten och lättar upp. Se den!
Produktions år: 2004

Borta hela dan

Idag har jag varit borta hela dagen. ^^
Först så var jag iväg med Foffen ut på byn för hon skulle leta efter nå kläder att ha under nyår. Hon köpte en skit snygg svart "klänning", knästrumpor i färgen off white och en liten låda med tre olika ögonskuggor. Själv köpte jag ingenting men det var ändå kul att titta på allt fint som finns. ^^
Efter hon hade köpt kläderna så följde hon med mig på ICA för jag skulle handla lite. Efter det så gick vi hem till henne å drack kaffe..... Å gjorde lite annat skoj...
...å nu kom jag nyss hem..... så nu sitter jag här å dricker  Oatly dryck yoghurt av renaste havren med äpple/grönt te smak. Gott gott... när jag druckit upp den så ska jag laga lite mat, å gissa vad det blir?? BLODPUDDING! ..igen... hehe.. Gott siddu!
Aja, skriver mer senare kanske.

My Mighty Princess

Genre: Action/Comedy/Romance
Utgivningsår:    2007

Om My Mighty Princess:
En ung tjej är ett underbarn inom kampsport. Hennes far har alltid velat att hon skulle få föra vidare familjens tradition och höga ställning inom kampsportsvärlden. Problemet är att hans dotter börjar komma upp i tonåren och intressera sig för killar och faktumet att hon är så duktig på kampsport skrämmer iväg alla hon är intresserad av. Så hon bestämmer sig för att sluta med det för att hitta sin riktiga kärlek.


Eye for an Eye

Igår så kollade jag på två filmer.
Den första hette Eye for an Eye.
Genre: Action.
Publicerings år: 2008

Sung-Chan är en top detektiv av "the special crime squad". Han är ökänd för att straffa motståndare som skadar hans stolthet. När Hyun-min klär ut sig till Sung-chan och rånar en kontant transportbil under dagsljus, och tar $ 10 miljarder smugglat guld precis framför polisernas ögon, Sung-chan blir då väldigt upprörd. Han kan inte låta denna kriminella händelse slinka igenom. Sung-Chan går efter Hyun-min som ett vilt odjur kommer efter sitt byte.


Krångel

Igår vad det något fel på blogg.se... Det gick inte att logga in. Därför jag inte skrev något mer igår.
Någon annan som hade detta problem eller var det bara min dator som krånglade tro??

Kallt ute

Kom nyss hem från Foffen... å fy katten va kallt det är idag..!
Idag blev det bara en snabbis hos Foff.. Vi drack lite kaffe å pratade en stund å sen gick jag hem. Hon skulle nämligen dammsuga så jag ville inte uppehålla henne för länge. Vi gick även en sväng till preem innan vi drack kaffe. ^^

Nu så ska jag dricka en varm kopp te å sen kolla klart på filmen jag började med idag... Å så ska jag försöka få tummen ur arslet och ta tag i städningen jag också. Måste bli väck denna röra jag har!

Film

Nu ska jag sätta mig och kolla på en film..
Skriver lite om den sen när jag kollat klart.
Den heter Eye foan an Eye...
Action / drama är det tror jag...... eller nåt liknande..

Bilder

Här kommer lite bilder från sista dagen med Sanna och från bussen mot Stockholm.


Vi åt blodpudding i fredags som sen middag. (sista natten hon sov hos mig.)

På lördag morgon blev det pepparlax och te till frukost.

15.25 åkte jag och Wipha iväg mot Stockholm.
(Titta mannen i bakgrunden som sover på bilden i mitten.) ^^

Grunnaren 29/12-08

GRUNNAREN:

Ofta blir det inte
som man har tänkt sig.

Ibland tycks det vara en mening
med att skeendet blivit annorlunda,
än vad man trodde eller önskade.

Ny dag

Ännu en ny dag i mitt tråkiga liv.......
Idag känns allt piss.. Vet inte nå vad jag ska göra och har ingen lust med något heller just nu. Men en sak har jag iaf funderat på, å de är att jag ska kanske gå till Foffen senare å dricka kaffe. :=)

Har nyss pluggat lite massmedia, svarade bara på första uppgiften sen gav jag upp.. :/
Men lite framsteg är det iaf.

Har nästan inte sovit något inatt pga alla mardrömmar jag haft... Å på morgonen när jag vaknade så började jag dagen med en stark känsla av ångest och minimal livsglädje. Allt bara kändes dåligt och meningslöst. Men nu är det bättre och jag ska försöka rycka upp mig under dagens gång. ^^

Trötter

Nu ska jag gå å lägga mig.. skriver mer imorn å lägger ut lite bilder.... Natti

Hemma igen

Tjosan hejsan.. Nu har jag kommit hem från stockholm. Pappa och Cathy är här nu å ska duscha för vattnet i pappas hus har frusit. Heheh....
Jag hade det jätte bra hos farbror min, det är såå mysigt där. Å kul var det att träffa Ina som jag inte sett på så länge.. Kul att träffa alla var det. ^^
nä, nu ska jag sluta skriva... måsta ju vara lite social mot besökarna.
Huuj

pictures..

Hoppas bilderna kan ge några glada miner.... ^^

Sister

Tjo... Idag så har jag inte tagit mig tid till att blogga. Har ju min syster här. ^^
Iaf.. efter syster Sanna hade vaknat så käkade vi frukost å pratade om allt möjligt.
Efter frukosten gick vi ut med katterna. Vi stog där ute en stund å sen gick vi in igen för det var så kallt.
Medans vi väntade på att släppa in katterna igen så satte vi oss i köket å spelade burnout på psp..... Sen när katterna var inne igen så började vi kolla på en koreansk serie på datorn, som hete Full House. Den är jätte bra. ^^
Efter vi kollat på några avsnitt så fick vi för oss att ta lite syskon bilder med våra telefoner. Så vi tog ett antal... Typ hur mycket som helst.. men det var skit kul. hehe.. :)
Här kommer lite bilder på dagens sysselsättningar. ^^




God förmiddag

God förmiddag.. Här sitter jag å väntar på att min lillsyrr ska öppna ögonen. Spelar musik på hög volym och försöker ta de mest basiga låtarna så att hon ska vakna nån gång.. men det verkar inte funka. :/

Imorgon åker jag till stockholm med 15.25 bussen från bollnäs.. Är framme cirkus 18.30-19.... Det ska bli kul att komma bort lite från byn. ^^ Å jätte kul att träffa far igen! Yaaay!!! :)

Men idag har jag inga planer alls vad jag kan minnas.. jag undrar vad denna dag kommer med för äventyr!? ^^

Vi ska sova

Nu ska jag och min kära syster gå och lägga oss.. Vi ska spela lite burnout i sängen också.....
Måste klara alla banor med guld så att vi får en special bil... Mwahahaaa.... ^^
Sov sött alla.. Skriver mer imorn.. Natti

Minnie Riperton - Loving you


Stay with me while we grow old
And we will live each day in springtime
Cause lovin' you has made my life so beautiful
And every day my life is filled with lovin' you

Lax med ris

Det blev pepparlax med ris idag.. Det var faktiskt ganska gott. ^^

Katterna, dom blev ytterst intresserade av maten.. Haha... de va ju fisk.

Vatten, det e gott efter maten de,,,,,

Men tyvärr så orkade jag inte allt mat, så syster Sanna kom till undsättning. hohojaja.

Hungrig......

Vad ska man äta?? Det suger att affärerna är stängda idag. Jag har typ ingen mat hemma, och vet inte alls vad jag ska äta av det lilla jag har. Jag vill äta min pepparlax som ligger å skriker på mig i kylen... men har inget att äta till den. :(
Det ända jag har som är en complete middag är köttbullar å makaroner.. Men det är jag inte sugen på.
Åh........suck å fy å blä... å hungrig är ja!!!! Måst äta... äh, nu ska jag fixa nåt..... försöka iaf.
Huuuj

Stockholm

På lördag åker jag till Stockholm. Bussen går från Bollnäs 15.25..
Kommer hem igen på söndagen eller måndagen.
Vad jag ska göra??? Jo, det ska jag tala om.. Det är nämligen så att min kära fader kommer tillbaka till Sverige på söndag så jag tänkte att jag ska möta honom på flygplatsen. ^^
Ska sova hos min kära farbror och hans familj..
Det ska bli kul att se far igen. Saknar honom så. =)
Å han har med sig sin flickvän Cathy också..... En tjej från Filippinerna.

Jag bara gråter idag.

Nyss ringde J.B igen för Yoo Kon ville prata med mig och önska god jul. Jag kunde inte hålla emot tårarna så nu sitter jag å gråter igen. Jag är så glad att jag fick höra allas röster idag.. Saknar alla så otroligt mycket. Och jag har saknat pappa Yoo Kon så mycket så jag blev så glad att jag började gråta när jag hörde hans röst i telefonen. Han sa att han saknade mig och älskade mig å önskade mig god jul.
Jag skulle så gärna vilja kunna transportera mig dit nu och ge alla en kram..

Att gråta av saknad

Idag är det Julafton i Korea..
J.B ringde mig nyss.. Vi pratade en stund och jag önskade honom en god jul och sedan fick jag prata med Mi Hee, önskade även henne en god jul... Sen efter jag pratat med henne så fick jag prata med Su Yeun också. Har aldrig träffat henne, bara hört talas om na, så det var riktigt kul. Vi pratade en stund och önskade sedan varandra en god jul. ^^
Jag saknar verkligen min "koreanska familj"..
Jag sa till J.B att han skulle hälsa till Yoo Kon och Young Ja och Su Yeuns man också, så jag hoppas han gjorde det.
Efter att vi lade på så började jag tokgråta! Vet inte vad som hände, men jag bara kände att jag saknade dom så mycket att det gjorde ont i hela själen. Jag vill så gärna träffa dom igen.. NU! Saknar J.B och de andra så förfärligt mycket!!! :(
Jag är trött på att bara sakna hela tiden, men ändå så är det skönta att göra det också.. Då vet man att man verkligen älskar någon.

Julklapparna

Här kommer bilder på det jag fick i julklapp. ^^ plus mina skor jag hade på mig.

Fick två par trosor också.. men dom lägger jag inte ut här. ^^

Dagen efter julafton

Hej alla. Nu sitter jag här å väntar på att teet ska bli klart så att jag kan äta frukost.
Lovade ju att ni skule få veta vad jag fick i julklapp idag så jag ska väl ta å visa er. Lägger ut bilder på dom sen efter frukosten så får ni se med egna ögon. ^^

GOD JUL

Nu är julen över... Har haft det jätte trevligt.. God mat och trevligt folk, precis som det ska vara!
Fick även en massa julklappar också. Men orkar inte skriva vad jag fick nu. Gör det imorn ist... Är såå trött.
Men jag lägger ut några bilder på hur jag såg ut idag iaf.



Ser ganska trött ut för dom e tagna typ nyss.

Michael Jackson Dödssjuk!

Michael Jackson är i stort behov av en akut transplantation för en ovanlig lungsjukdom, annars kan han dö. Han har svårt att prata och se och har svårigheter med kroppens grundläggande funktioner.

Ungefär så sa dom i Fox News den 22/12. Jag tycker det är hemskt, han är ju bara 50 år gammal. Undra om något av det kan bero på alla operationer han har gjort? Men det tror jag inte, han har väl bara haft otur antar jag.



Jag hoppas iallfall att han klarar sig! Jag tycker om Michael Jackson och hans musik jättemycket. Jag dömer inte honom för dom misstagen han har gjort, tycker att det är fel att göra så.

(var bara tvungen att skriva det också!)

Natten till julafton

Hejsan hoppsan... Imorgon är det julafton.

Ser fram emot den goda maten och den mysiga stämningen.. ^^

Men nu ska jag sova... Skriver mer imorn..

Holy Spirit - Brown eyes

Lägger ut en bra låt också innan jag går. ^^

Låten heter "루아흐 (Holy Spirit)" med gruppen Brown Eyes..

Atlantic

Nu ska jag gå ut å äta med brorsan på Atlantic. ^^
Ska bjuda honom på pizza, men själv ska jag ha pizza bröd bara. Så gott gott!! Den som inte ätit bara pizza bröd borde definitivt smaka det. Man ska äta det med beasås.. =)
Å va jag e hungrig... Huuj..

Vill till Bollnäs!

Jag vill till bollnäs idag å köpa strumpbyxor, men har ingen som kan skjutsa mig!
Suck.... nu önskar jag att jag hade ett alldeles eget körkort..
Jag måste verkligen ha strumpbyxor till imorgon, annars kan jag ju inte ha kläderna som jag tänkt ha då... man kan ju inte ha klänning och bara ben mitt i vintern!
Har letat här i byn men finns inga strumpis i min storlek. Det minsta jag hittat är typ 40/42..!
Å jag kan ha max 34/36.. Helst mindre. Jag blir så arg! T.T

Lunchda

Nu har jag ätit en sen lunch, eller som jag kallar det: "lunchda". ^^
Det blev lite wookmix av vad jag hade på lager.
Laxfilé, kryddkorv, ärtskidor, blomkål, vitkål och ris. Med en mild smak av soya. ^^
Jätte gott var det.. bättre lunchda hade jag inte kunnat gjort... *ego*

Hungrig

..jag tror jag är hungrig... men vet inte vad jag ska äta, å inte orkar jag laga något heller.... suck....

R.I.P

Nu har Sussi och Sassi avlivats.. Veterinären tyckte att vi gjorde rätt i att ta bort dom. Sussi var missbildad i hela bakre delen av kroppen och ryggen.. Därför har hon haft så krokig svans jämt.
Sassi var inte missbildad men hon hade garanterat något fel eftersom hennes beteende inte var normalt. Plus att de hade inte växt någonting de senaste månaderna. Dom såg ut att vara cirka 2 månader trots att dom egentligen var 4.


Sussi - Släpp ut mig!


Sassi - Jag vill inte vara i buren.


Här ligger dom.... Livlösa.... :(
Sassi är den ljusa å Sussi den mörkare.
Jag hoppas dom kommer ha det bra i katthimlen.

Pussel

Click to Mix and Solve
Ett juligt pussel kan vara kul att bygga nu när det snart är julafton. ^^

Avlivning :(

Idag klockan 12.00 ska lilla Sussi och Sassi avlivas. Dom har pissat på golven ända sedan dom föddes så mamma var till veterinären med dom för några dagar sedan för att kolla så att dom inte var sjuka. Men tyvärr så var dom ju det. Båda två har vattenskalle och dom pissar på golven bara för att dom glömmer bort att dom ska på lådan. Båda är så gott som senila, så det är ingen idé att ha dom kvar för dom kommer att pissa överallt hela deras liv. :(
Dom är verkligen jätte söta å goa, men för deras eget bästa så är en avlivning bättre än att leva utan minne. *Snyft*
Å vad jag kommer sakna er!

Sov Gott

Nu ska jag gå å lägga mig..
Är så trött så att jag är pigg, men bara jag försöker sova så somnar jag nog ganska fort.
Blev inget titta på film heller.. Var för lat för att knäppa igång den. haha.....

JULEN!! O.O

Snart är det jul ju!!! Fy så fort tiden går..! Jag har inte ens köpt klart julklapparna till alla ännu. O.O
Imorgon ska jag ut å handla det sista, för jag får pengar då..
Inte är jag klar med vad jag ska ha på mig under julaftonen heller.. Har klänning å bolero, men inga strumpbyxor, så det måste jag försöka hitta imorgon också.
Fy så stressigt det kommer bli. Å inte har jag riktigt kommit på vad jag ska köpa till Foffen heller.. Har jätte många saker jag vill köpa till henne, men jag kan ju inte köpa allt...... Suck........... Men jag kommer nog på vad jag ska köpa imorgon... Antagligen.....
Till alla andra vet jag typ redan vad jag ska köpa.. det är ju skönt iaf. ^^

Hej alla

idag har jag knappt varit hemma.
Först var jag till Agnet på lunchda 14.00..
Sen raka vägen till Voxna, men Ulf å Monica var inte hemma så då åkte jag till mor ist.
Där var jag hela dagen fram till 20.00..Så nu e jag hemma igen å passar på att blogga lite..

Jag har varit otroligt trött idag, har känt mig lite som en zombie. Sov jätte dåligt inatt för jag hade så ont i magen. :/
Men ikväll ska jag lägga mig tidigt har jag tänkt. Typ tio eller nåt..... Allra senast kl 24.00!!!!
Nu ska jag iaf knäppa igång en film å slappa lite. ^^

Johannes

Snart kommer Johannes.. ^^
Vi har inte träffats på flera månader så det ska bli kul att se honom igen. =)
Jag har dukat med kaffe, lussekatter, vaniljdrömmar och chokladflarn... Så nu väntar jag bara på att han kommer så att jag får fika lite.. hehe... Kakmonstret Cilla orkar snart inte vänta längre. ^^

Visdoms ord

Ta inte livet alltför allvarligt,
du kommer i alla fall
aldrig ifrån det levande!

Grunnaren 21/12-08

GRUNNAREN:

Om tio bekymmer
kommer dånande mot dig nerför
backen, kan du vara säker på att nio
hamnar i diket innan de når fram.

Emma igen

Hej hej.... Har nyss kommit hem från farmor. Ska gå till Emma om cirka 20 minuter.. Vi ska se klart på serien vi började med igår. Roligt roligt... Emma L kommer också dit. ^^

Var ju till kyrkan i förmiddags också, det var trevligt.. Man fick gratis fika efter Gudstjänsten. Hehe... Goodie good. =)
Min klasskamrat från El Salvador var där också med sin dotter Linnea. Så vi pratade en del och fikade tillsammans, det var jätte kul. Hennes man var den som spelade orgeln. Jätte duktig var han..! ^^

Nu ska jag byta kläder för tredje gången innan jag går till Emma.
Hade kostym i kyrkan, jeans å t-shirt hos farmor och nu ska jag ta på mig mysbyxor. Är mycket mysigare att se på film om man har myskläder. ^^

Huj.

Morgon

God morgon gott folk.... ^^
Så här ser mitt schema ut idag.

11-12 Gudstjänst, St. Olofs Kapell.

13.00 Vofflor hos farmor och farfar.

16.00 Film hos Emma J.

19/20.00 Johannes kommer på besök.

Det är ganska packat, men skönt är det.. Fullt upp hela dagen med bara roliga saker, det gillar jag. ^^
Nu ska jag hoppa in i duschen.. måst ju vara ren å fräsch när man ska till kyrkan. Hihi....

Sova

Nu ska jag dammsuga upp glassplittret i köket, sen sova.
Ska till farmor imorn och äta vofflor kl 13.00... Sen till Emma runt 16.00 å se klart på serien vi tittade på ikväll.
Sov gott alla... om ni kan... Natti

Brottslingarna

Här är de skyldiga brottslingarna som rev ner duken från bordet!!!!!!!


Dessa två katter vid namnen Tjocken och Jumyum har vandaliserat min lägenhet ett flertal gånger. De har bland annat förstört nästan varenda kruka jag äger, dödat ett flertal blommor och vält ner en massa prydnader samt klöst mig blodig flera gånger.
Jag har skrikit åt dem, talat med dem på blodigt allvar och tom gett dom sova i sängen förbud. Men inget har hittills ändrat deras beteenden. :/

Vad ska man ta sig till när katter inte lyssnar på sina ägare?

Tjejkväll

Kom nyss hem från Emma. Vi har haft tjejkväll ikväll, med film chips å godis. Jätte kul har det varit. ^^
Ska dit imorgon på eftermiddagen igen, för vi han inte kolla klart på serien vi tittade på... Blev så sent så vi orkade inte kolla på de sista två episoderna.

Dessvärre så möttes jag av en ganska otrevlig syn när jag kom hem... Katterna hade rivit ner bordsduken från mitt köksbord och min vackra glasdekoration har gått sönder. Ibland avskyr jag verkligen mina katter, kan dom inte bara låta något vara helt?????? Snart har dom förstört allt fint jag äger.


Lussekatter

Här sitter jag å äter lussekatter. Fy så gott det är. =)
Är hungrig men orkar inte göra mat än, så lussekatter får duga för tillfället. ^^
Det är min farmor som gjort dom, fick dom idag. Gott gott...

Här kommer bilder

Här kommer lite bilder på nya bordet. ^^

Det blev lite mysigt, ellerhur?? ^^

Segt

Suck va segt det går... Tar typ flera år för att ladda upp bilder på facebook ju.... TT
Så dryyyygt!!!!! Men jag tänker inte ge mig! Vill jag lägga ut bilder så gör jag det, trots att det tar tid..!

Nytt bord

Nu har jag varit iväg å hämtat mitt tilfälligt nya köksbord. Ett gammalt litet runt som vi hämtade från vår stuga i Räka. Ska lägga ut en bild på det senare idag. ^^
Just nu så sitter jag å laddar upp lite bilder på min facebook.... På facebook heter jag Cilla Andersson. Är du sugen på att se min profil så är det bara att klicka på denna länk: Min profil

Senare idag så ska jag till Emma J... vi tänkte ha en liten tjejkväll ikväll.. Se på film å ha allmänt trevligt. Det ska bli kul. ^^
Tänkte gå dit runt 16.00 tiden tror jag.

Nu kommer jag inte på nå mer att skriva... Skriver mer senare.

Zzznark

Nu så känns det som att denna dag är slutförd. Ska nog ta å lägga mig tidigt ikväll tror jag.
Ska upp tidigt imorn å städa köket..  så att det är klart till farmor å farfar kommer klockan 10.00 å hämtar mig. Vi ska åka upp till stugan i Räka för att hämta ett köksbord som jag ska låna tills jag hittar ett att köpa. ^^

Dennis var här på besök ikväll, vi pratade å tittade på roliga saker på youtube.
Å Dennis hade inte ätit något på hela dagen så han ringde å beställde en pizza oxå... Å när vi gick till pizzerian för att hämta den så var det en man som raggade på mig tror jag. Haha...
Dennis gick till kassan för att betala å jag stog en bit ifrån och väntade, då kom en man å ställde sig typ framförm mig å började bläddra med sina pengar.

Han sa: - Jag måste nog kolla hur mycket pengar jag har kvar.

Jag tittade på honom å såg att han hade en massa lappar. Då sneglade han upp mot mig, jag tittade genast bort igen. Då såg jag honom i ögonvrån, han log och tappade en sedel på golvet (på flit, det syndes långa vägar).
När jag såg honom tappa sedeln så reagerade jag som nog de flesta hade gjort.

Jag sa: - Oj. du tappade en sedel. Och pekade ner mot golvet.

Då log han mot mig och sa: - Ja du, det är så när man har pengar. Hehehe...

Sen så gick jag å Dennis ut därifrån, och jag berättade för honom vad som hänt....
Där fick vi oss ett gott skratt minsann. ^^

Allergisk mot Ljusnan

Kan man vara allergisk mot Ljusnan??
Jag satt nämligen å läste Ljusnan alldeles nyss, å efter jag hade bläddrat några sidor i den så började jag nysa något fruktansvärt. Nös så att snoret rann å tårarna sprutade. Var tvungen att sluta läsa när jag kommit till serierna för det gick bara inte. Nu var det ungefär 15 minuter sedan jag slutade läsa den å nu är jag nästan helt bra igen.
Det var konstigt tycker jag. Man kan ju inte vara allergisk mot Ljusnan. Eller kan man det? O.O

GOD JUL DENNIS! ^^

Kunde inte svara på din kommentar så jag lägger ut ett inlägg ist.
GOD JUL, klart vi ses snart..!

Min vän har åkt bort!!!!

Sara "Foffen" Olsson åkte idag till Stockholm med sin pojkvän å några till. Det är jätte tråkigt tycker jag, vem ska jag nu gå till när jag är rastlös å känner mig ensam??? Hur ska jag klara mig en hel helg utan henne?? EN HEL HELG!!! Det är ju typ hur länge som helst!! :(

Men jag hoppas du kommer ha det toppen där Sara å att du får äta massa god mat å kanske tom får lite roliga julklappar i förskott. ^^
Å jag hoppas att ni kör försiktigt för nu är det halt på vägarna!
Å ät mycket mat nu när det är gratis. Haha..

Kram till er Sara, M, M, J å lille T..
Ps, om jag glömde krama någon så får du en kram nu -KRAM.

Blodpudding e gott de

Hej hej.. Datortomografin gick bra... Provsvaren kommer nästa vecka lagomt till jul sådär, hehe.. ^^
När jag kom hem så var jag så jäkla trött så jag orkade inte göra något.. Vilade några timmar å nu är jag pigg å glad igen. Ska snart börja med maten, det får bli blodpudding som vanlig. Ja, jag vet att det är nästan det ända jag äter, men det är ju så jäkla gött!!! Har kommit i en blodpuddings-period nu tror jag. Före det så var det pasta med baconsås som stog först på listan varje middag, men nu har jag nästan tröttnat på det. ^^

Min pappa

Detta är ett klipp på några felinspelningar pappa gjort då han sjungit i köket. Så roligt! Du kommer skratta. ^^

-"Men jag har Läderlappen"

-"Fan, de va ju fel"

-"Jag ska fria i min lax"

-"Jag måste ha fått nå fel i huvet"



VARNING: Det förekommer en hel del svordomar,
så känsliga tittare borde inte se den.

Datortomografi

Idag ska jag på datortomografi. Ska vara på sjukhuset kl 10.30.... Jag hoppas det kommer gå bra, men det tror jag. ^^ Det ända dom kanske hittar är att det fattas några skruvar. Hahaha!
Klev upp kl 07.05, damsög då upp jord från köket efter en blomma som katterna rev ner inatt.. Samma blomma två nätter i rad, krukan har nu gått i fyra delar men den är med än, ska limma den senare idag hade jag tänkt. Det är min ända julkruka så jag vill inte slänga den än. :)
Efter att jag tagit upp jorden från golvet så hoppade jag in i duschen, duschade typ 40 min, så jäkla skööönt..! Sen efter det så åt jag frukost, soygurt med start (flingor) och ett rullbröd med skinka å två glas vatten. Gott gott. ^^
Å nu sitter jag här å lyssnar på klassisk musik å skriver i bloggen. Ska åka runt 9-9.30 så jag har tid att kolla mailen också.
Jaja, nu orkar jag inte skriva mer. Ha det gött å önska mig lycka till.

Sova snart

Snart ska jag gå å lägga mig. Kom nyss hem från mamma min, där åt jag makaroner, pratade lite om allt möjligt, lekte lite med lilla Jesper å hade allmänt trevligt. ^^
Hon har julpyntat nu också, det är så trevligt så. Själv har jag bara en tomte å en pinne med två domherrar på som julpynt. :/ Lite tråkigt, men det duger, är ju bättre än inget. Hihi...
Mamma hade köpt en ny bok till Jesper igår så jag läste den för honom innan han skulle sova. Den hette något med Kråken.
Ja, det är väl vad jag gjort idag de.. Förutom varit i skolan då.. ^^
Imorn ska jag till Bollnäs igen. Ska vara där 10.30 så jag lämnar byn någon gång runt 9.00 tiden tror jag. Ska kliva upp tidigt så att jag hinner duscha å kanske tom äta frukost innan jag åker. :)
Jaja, skriver mer imorn. Sov sött alla...

Ps, du som skrev att jag var söt i tomteluva... -Tack, det var snällt sagt. ^^

Hundens & Kattens Dagbok

Haha, så jäkla roligt. Du bara måste lyssna på detta!!!!! =)

Röd och julig ^^

Såhär såg jag ut idag på skolan. Vitt linne, röd å vit t-shirt å röd luva med glitter. (Å så hade jag ljusblå jeans också.)
Tack Sara för att jag fick låna julkläder av dig. Hihi..

Dåligt med läsare

Hmmm... nu har jag fått dåligt med läsare igen.. Dags att börja skriva mer tror ja....
Jaja, iaf så hade vi julfika idag på skolan. Så jag å Foffen klädde oss lite juligt idag med tomteluva å röda tröjor. Kändes riktigt juligt. Hade jag haft en kamera så skulle jag ha knäppt kort på oss å lagt ut här. Men tyvärr så e min kamera trasig. fast jag har ju kamera på telen, men det tänkte jag inte på då jag var i skolan.
Nu blir det lov snart också, eller lov å lov, självstudier kallas det när man går komvux. Har en massa jag måste plugga men det märks hur mycket det blir.
Nu ska jag dammsuga upp jord efter en blomma som nån av katterna rev ner inatt. SUCK!

Natti natti

Natti natti gott folk.... Nu ska jag knoppa in... Skriver imorgon igen...

I live because of you

Läsa bok

Tjosan hejsan. Idag så hade jag muntlig komplettering på politik provet. Det gick fint, blev godkänd iaf. =)
Sen efter skolan så gick jag till banken å förde över pengar till J.B.... Efter det så gick jag lite på byn å köpte julklappar till några av mina syskon (Sanna, Jocke & Crille).
När jag var på väg hem igen så gick jag till Foffen för att drick lite kaffe å äte en kaka... Sa att jag bara skulle stanna en halvtimme timme, men som vanligt så blev det mycket mycket längre. Var där typ 5 timmar tror jag. Å jag vart till och med bjuden på mat där,,, först gången jag åt med hennes familj.. Hihi.. Flundra å potatis var det tror jag. ^^ Jätte gott..! När vi hade ätit klart så gick vi ner till hennes del av huset å kollade på lite röda kläder man kan ha till imorgon på skolan, vi ska nämligen ha julfika då. =)
Jag lånade en röd t-shirt, ett vitt linne och en glittrig tomte luva. Ska bli kul att vara lite julig. Hehe..
Nu ska jag kolla efter en kofta å byxor till imorgon också, sen ska jag läsa klart boken Bumface å sen sova. Skriver mer imorgon eller innan jag lägger mig.
ByeBye

Sova ska jag göra

Idag så har jag ju varit i bollnäs.. Letade efter köksbord, men hittade inget. Det var ju typiskt.. :/
Ist köpte jag lite mat..hihi,,,, bland annat köpte jag peppar lax och soyghurt. Gott gott..!
Sen efter jag kom hem från bollnäs så åkte jag till foffen å drack kaffe å snackade lite skit... ^^ Trevligt var det.
Nä nu ska jag sova, natti hörrö ni..

Bollnäs

Snart ska jag till Bollnäs för att leta efter ett nytt köksbord.. Har fortfarande inte hittat något.. Suck!!! Mona kommer när som helst å då ska vi åka på erikshjälpen och jysk å rusta. Blir kanske några fler ställen innan det är över. ^^
Nu ringde Mona å sa att hon snart var utanför så nu läre jag gå ut. Skriver senare om jag hittat något bord eller ej. Önska mig lycka till. =)
Huuj

En ny dag

Nu är det måndag, första dagen i vecka 51, och 350:de dagen på detta år.
Men vad ska jag hitta på?
Idag har jag ingen skola att gå till, liksom alla andra måndagar. Det är bara -2 grader ute, så jag ska kanske passa på att gå ut å titta efter lite julklappar.. Det får nog bli dagens planering... =)

Grunnaren 15/12-08

Grunnaren:

Det mesta i livet handlar om mod,
kraft och vilja.

Dessa egenskaper blandas emellertid
ofta ihop med tur och tillfälligheter.

Satans Kattunge!

Åååh! Jag blir så arg.. Kom nyss hem från Wipha å det första jag såg var en söt liten kattunge med dåligt samvete. Jag förstog direkt att något gått sönder. Jag gick till v-rummet å tände lampan, såg ingenting trasigt. Då gick jag till datorn för att kolla om någon skrivit till mig på msn medan jag varit borta. Där, till min förvåning ligger min fina kinesiska vas i småbitar!!!! Satans jäkla kattunge!!! Det går inte att limma ihop den heller för det är för många småbitar.. :(

Bilder på mig å J.B

Dessa bilder lägger jag ut för U-M..



Plugga ska jag göra

Idag måste jag plugga. Vi har ju snart lov så jag måste göra mig av med lite arbeten innan dess. Jag ska iaf läsa lite i boken Bumface.. Å så ska jag försöka räkna lite matte.. Å kanske om jag orkar så ska jag nog läsa lite i samhällsboken.
Det suger att plugga, men det måste ju göras om man vill ha betyg.
 

Rastlös

Suck.... Va tråkigt jag har.. Å nu är det för sent för att hitta på något. :/
Å röksugen så inni helv*te..! Å så har jag fått snöloppor eller nått, jäklar vad det kliar!!
Jag vill så gärna hitta på något.. Vad ska jag göra??

Röksugen

Nu e klockan snart sex, så nu ska jag ta å väcka Sandra.. Är jätte röksugen så jag ska fråga om jag får ta en cigg av henne också. Hehe... ^^

My Little Bride

För en vecka sedan eller två så tittade jag på en film som hette My Little Bride.. Upptäckte nyss att jag inte skrivit något om den. Så här kommer lite om den filmen. ^^
Denna film handlar om en man och en 16årig flicka som tvingas att gifta sig med varandra.
Sang-min går på college och är en riktig playboy, och Bo-eun är en söt högstadie-tjej som är kär i en snygging i grannklassen. De har växt upp som bror och syster, men Bo-euns farfar vill att de gifter sig för att hålla ett löfte till Sang-mins döde farfar, tillika Bo-euns farfars bästa vän. Även om han måste spela dödssjuk för att få igenom detta...


Ps. Kommer inte ihåg så mycket om filmen eftersom det var ett tag sedan jag såg den nu.. Men den var jätte bra!


My Sassy Girl

My sassy girl är en Sydkoreansk verklighetsbaserad romantisk komedi om en kille och hans krävande flickvän från 2001.

Till en början introduceras Kyun-woo, en godhjärtad student som verkar vara född att ständigt hamna i trubbel. När han en kväll väntar på tåget vid tunnelbanan träffar han på en vacker men onykter kvinna. På tåget kallar hon honom av någon anledning för älskling, sedan däckar hon. Passagerarna som hört vad hon sa till Kyun-woo tittar på honom och menar att han ska hjälpa henne. Eftersom han inte tycks ha så mycket annat till val tar han hand om henne, och det är början till ett väldigt annorlunda förhållande.

Bloggen går segt

Nu har jag varit dålig på att blogga några dagar.. Vet inte riktigt varför men jag har inte haft lust och ork att göra någonting den senaste veckan..
Just nu är Sandra här.. hon har somnat i min säng.. Hon kom hit bakis för några timmar sedan så jag tänkte att det är lika bra att jag låter henne sova ett tag. ^^ Ska väcka henne klockan 18.00 hade jag tänkt.
Nu under tiden då hon sovigt så har jag ätit godis å kollat på tv.. Det är inte ofta det händer inte... Är ingen tv människa egentligen, men jag har sett några programm som jag inte ens visste fanns, som t.ex ett programm som jag tror hette SOS Familj..

Emma på besök

Hej hej.. Lucian var helt ok... dom sjöng bra allihopa. Det var bara sexorna som sjöng. Jag trodde det var hela skolan ja, men det var det ju inte.... ^^

Nu sitter Emma här hos mig å pratar om folk som leker med elden medans jag skriver detta inlägg. Vi ska gå på bio ikväll klockan 22.00.. Filmen heter: "Låt Den Rätte Komma In"... Det är en Svensk rysare från 2008.
Oskar, en mobbad 12-åring, drömmer om hämnd. Han blir kär i Eli, en märklig flicka. Hon tål inte solen eller mat och för att komma in i ett rum behöver hon bli inbjuden. Eli ger Oskar styrkan att slå tillbaks men när han förstår att Eli måste dricka andras blod för att leva, står han inför ett val. Hur mycket kan kärleken förlåta?

Låt den rätte komma in är filmatiseringen av Johan Ajvide Lindqvists kritikerrosade succéroman med samma namn. Det är romantik och neo-skräck i åttiotalets Blackeberg.

Morgonen är här igen

Ännu en morgon har uppstått..
Idag så ska jag hoppa över skoldagen för att gå på lucia. Min lillasyster ska nämligen ha lucia idag, hela Rotebergsskolan ska ha det tror jag. Anyway,, ingen i vår familj hade tänkt gå å kolla på Sanna, så jag tyckte lite synd om henne. Jag vet själv va jobbigt det var när alla andra barnens familj kom å tittade på varje lucia och varje skolavslutning, men mina var inte alltid där.
Man var faktiskt lite ledsen och besviken dom dagarna, därför vill inte jag att Sanna ska känna likadant så jag känner nästan att jag måste gå å titta på lucian.. Men men, man får gratis fika också tror jag! Haha! ^^

Det drygaste med denna morgon var att jag klev upp kl 6.00 för att hinna duscha.. Å bussen till Rotte går 7.45 så jag måste snart börja gå. Suck...
I normala fall, alltså alla andra fredagar så har jag sovmorgon. Kliver då upp kl 8.00-8.30 å börjar kl 9.35. Meeen, se det från den ljusa sidan.. Jag har fått in lite extra timmar på min fredag! Wihii.. ^^

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå till bussen.

Orkar inte

Idag så har jag inte haft någon lust att blogga. Men lusten kommer nog tillbaka imron... Just nu så är min kära vän Dennis här, vi pratar om allt möjligt och lite till. Men nu ska vi gå å röka.
Skriver imorgon.
Huuj

Dagens låt!

Stulen från Nanne... hon har den som dagens låt idag hon också.. Jag tyckte texten var så bra så jag var tvungen att lägga ut den jag också. ^^
Hoppas du inte blir sur på mig nu Nanne..?

Sara here I come

Nu ska jag gå till Sara å plugga, vi har nämligen prov i politik imorgon kl 11.00... Det är verkligen jätte svårt.. Typ fyra stycken A4 sidor med bara ord som vi måste lära oss. Önska oss lycka till..!

Baby & Me

Jag har nyss kollat på Baby & Me från 2008.. En väldigt bra film faktiskt. ^^
 Den handlar om en 18-årig trubbelmakare vid namn Joon-Soo som går i high school. Trotts sin fina familj och trygga uppväxt så lyckas han alltid hamna i bråk. En dag när han är på affären så händer det något chockande; Han vänder sig om för att hämta något från en hylla och när han tittar tillbaka i varuvagnen så ser han en liten bebis ligga där med en lapp där det står att Joon-Soo är far till barnet. Vad ska hans föräldrar säga nu när deras bråkiga 18-åriga son även blivit en pappa???

 En jätte bra film som handlar om hur det är att vara ung och ensamstående förälder.
Å lilla Woo-Rahm* är så himla söt... Även fast han skriker nästan hela filmen. ^^



*pojken som Joon-Soo är pappa till.

Fina tänder!

Har nyss kommit hem från tandläkarn. Jag hade inga hål å hon tyckte jag hade jätte fina tänder. På ett ställe hade jag början till hål, nånstans mellan nedre sju och fem eller nåt sådand tyckte jag dom sa.
Jag frågade även om jag kunde få tandställning för mina framtänder på den nedre käken är sne. Men det tyckte inte dom att jag behövde, för dom var inte tillräckligt snea.. Så det tyckte jag var lite tråkigt.. Men om jag ändå ville ha det så skulle det kosta mig 20.000kr!!! Snacka om dyrt.. Det kommer jag aldrig ha råd med..! Suck..
Nu ska jag fixa lunch..
Huuj

Tandläkarn!

Usch, snart ska jag till tandläkarn.. Har tid där 12.45.. Jag hoppas att jag inte behöver ta bort så mycket tandsten den här gången, det gör så jäkla ONT! *snyft* Usch, va ja e olycklig...... Nu ska jag gå å borsta tänderna å sne gå dit.
Önska mig lycka till..!

Säng Säng Säng

Sova sova, säng säng säng.... nu ska jag gå å lägga mig.
Börjar känna mig lite kraslig så jag tänkte att om jag lägger mig tidigt, eller tidigare än vanligt iaf så får jag ju sova längre, å då kanske jag inte blir sjuk... Man vet ju aldrig.. Ibland så räcker det ju med en god natts sömn för att bli frisk. =)
Natti gott folk

Aldrig sett blodpudding!

För några dagar sedan visade jag Jong Beum hur blodpudding ser ut.. Jag förklarade även att det var BLODpudding.. och att det ska ätas med lingonsylt.. Haha, så kul...
Först var det en lång tystnad... sen kom reaktionen:


that food.....is...

....what is that?

looks.......

 

.....

cilla..

......

i don;t like..it..

ㅜㅜ

 

my angel..eat..pig blood?TT

 

 

Ätit Pizza

Orkade inte göra nå mat idag så det blev pizza.. Det var ganska länge sedan jag åt det nu så det var faktiskt ganska så gott denne gång.. ^^
Men är fortfarande inte sugen på att plugga, det får bli imorn ist.. Är ju så sent nu iaf.. :/


Prov snart!

Suck... jag måste plugga inför politik-provet vi har på torsdag, men jag bara orkar inte. Är inge kul att plugga ensam när man inte har någon att prata å skratta med samtidigt. :(
Å hungrig är jag.. ska nog ta å göra i ordning något att äta... Blir kanske på bättre humör efter maten om jag har tur, då kanske pluggorken kommer också. Det märks... Å idag har jag inte varit med Foffen någonting, det känns jätte tråkigt, det har liksom blivit lite av en vana att man ska vara där å plugga jämt, är nog därför pluggningen går så dåligt här hemma kanske. Å jag e sugen på deras kaffe... så jäkla gött!!!!
Nä, nu ska jag gå å laga mat.. huuj

Mina missar myser i sängen

Senare

Senare kommer fler bilder läggas ut.. På mina kissar m.m. ♥

Bilder från igår

Vinterbilder:


Hos mamma:


Hos Sara:

Törs jag äta??

Törs jag äta blodpudding som varit öppnad sen 5/12 tro?? Det har ju bara gått fyra dagar sedan jag öppnade förpackningen... Men tänk om jag blir sjuk.. =(
Lunch måste jag då äta, är i svältstadiet nu känns det som. Hann inte äta frukost imorse. :/
Äh, jag provar blodisen ändå.....

Ändringen får bli senare...

Nu måste jag göra mig i ordning till skolan. Plus att jag måste få min syster Sanna till skolan på något vis. Hon kom hit tidigare för hon missade bussen å Tobbe var så sur på na... Men hur ska jag få na till skolan då hade hon tänkt???? T.T
Dryyygt... Men hon får väl gå då.. För här ska hon då inte va. Jag vill inte bidra till skolkning.
Nä läre jag göra mig i ordning.. börjar 09.05.
Huuj

Bloggen ska ändras!

Hej.. nu e jag så jäkla trött på min design på bloggen, så nu måste jag byta... Önska mig lycka till för jag har inget photoshop. =(

Trött

Är alldelis för trött för att lägga ut bilder nu.. Tar det imorn ist.. Natti

Jahopp...

Nu sitter jag hos mama.. Hon har nyss åkt in på akuten.. Snacka om att vi e sjuka familjen, var ju inte länge sedan jag åkte in ju. Haha..
Jocke och Jesper är kvar här men Sanna följde med å Crille gick till faders tomma hus (kära far är utomlands).. Å Sara min vän ringde nyss å frågade om jag ville ha kaffe, så jag ska gå dit nu. Hoppas Jocke går med på att vara barnvakt. ^^
Huuj

OjOj..!

Sanna min lillasyster ringde nyss å sa att jag måste skynda mig hem till mor för hon är jättesjuk å bara gråter. O.o
Hmm.. så jag läre väl gå dit å kolla läget.. Hoppas allt e ok.
Huuj

PS. Sara, du kan ändå bju mig på kaffe om du vill sen.. min kära moder klarar sig nog bra med mina andra syskon.

Fucking shit!

Jäkla skit..! Jag fick ju låna en kamera idag.. Å bara för det så blev det plusgrader å snön smälte från träden. Så jäkla typiskt min tur!! Men jag knäppte några kort iaf, men de blev inge bra.. Men,men.. bättre än inget.
Ska lägga ut lite bilder senare idag på saker jag gjort under dagen, samt några vinterbilder. =)
Nu ska jag försöka få några fina bilder på mina kära missar.

Mooorniing

God morgon alla morgon folk! ^^
Denna dag ska bli en foto dag..
Detta är vad jag planerat:
Jag ska åka till bollnäs med Mona 9.20. Vi ska leta köksbord m.m.
Kommer nog hem igen 12.00.. Då ska jag gå ut å fota lite vintermotiv här i byn. Ska även försöka få med mig Foffen ut också, blir ju roligare om man är två. (har fått låna en kamera ett dygn, så jag ska fota i massor idag).
Efter fotningen häromkring så ska jag åka iväg till skogen å försöka hitta fler bra motiv där om någon vill skjutsa.. Har jag tur så kanske jag ser en älg. Wiihii..! ^^
Jaja, det är väl det jag planerat än så länge.. nu ska jag göra mig i ordning för bollnäs resan. Huuuj

Haha, Blåbert..!

Haha... Fick just en länk till en film som Blåbert har gjort å lagt ut på youtube.. Så jäkla rolig!

Jag visste inte att han brukade toka sig sådär, så det var lite av en chock också att se filmen. ^^
Men skit kul..!

Toppen dag ^^

Idag har varit en jätte bra dag. ^^
Först så kom farmor och farfar kl 12 å hälsade på för att se mina nya tapeter i köket.
Sen satt jag hemma å lyssnade på as bra musik och bloggade m.m... Bland annat lyssnade jag på låten Bounce med Vanilla Ice. Sjukt skön låt är det. Ni som inte hört den måsta ladda hem den!!!!
Sen efter några timmar så blev jag bjuden på mat hos Agneta, pasta å bacon sås. Jätte gott..!
Efter jag kom hem igen därifrån så lyssnade jag på musik igen å surfade på nätet ett tag..
Men då efter en stund så ringde Foffen å ville ha röksällskap.. Vi pratade i cirkus 30 minuter sen bestämde vi oss för att gå till preem tillsammans. Så vi gjorde det, sen tog vi en vända i parken å gick sedan på byn. Efter det så gick vi hem till henne för att dricka kaffe. Å då vi var där så gjorde vi massa kul. Jag vet inte vad det var för fel på oss, men båda garvade hela tiden å vi tokade oss hur mycket som helst. Tex.. Vi var ute å rökte å jag skulle visa mitt mönster på mina vinterskor, då höll jag på att ramla om kull å hon tog tag i foten ist för mig så jag typ hängde med huvudet mot backen med foten rätt upp, hahaha (svårt att förklara)!! Sen så gled vi runt på vägen med skorna som värsta barnungarna, vi bytte skor med varandra också så att vi fick känna hur det var att glida med varandras skor... Sen gjorde vi en massa annat tok också... Jäklar va kul vi hade!!!! ^^

Mer kul

RoligtRoligt

Hur märker man att en blondin är tankspridd?
Hon har en tampong bakom örat och letar förvirrat efter sin penna.

Vad kallas det när en blondin blåser luft i en annan blondins öra?
Informationsbyte.

Hur får man en blondin att räkna till 100?
Man frågar henne hur många hon gått i säng med.

Varför vill inte blondinen prata medan hon har sex?
Hennes mamma har lärt henne att inte prata med främlingar.

Hur får man en blondin att skratta på måndag morgon?
Du drar ett skämt på fredagen.

Vad svarar blondinen när man säger att hon har vakuum i huvudet?
Bättre än ingenting.

Vilka är de 5 jobbigaste åren för blondiner?
Nionde klass.

Vad är det för skillnad mellan en blondin med PMS och en uppretad kamphund?
Smink.

Varför använder blondiner tamponger med extra långt snöre?
De har kommit på att flatlusen gillar att hoppa bungy-jump.

Hur får man en blondin att begå självmord?
Släng ut hennes sminkväska från tionde våningen.

Vad sa blondinen efter att ha legat med sotaren?
Inte visste jag att svarta färgade av sej.

Så vackert med snö

Det är så vacker när allt är täckt av snö.. Igår kväll var jag ute å gick i parken. Det var så fint.
Jag knäppte även några bilder med min mobil.



Visst är det fint??? ^^
Imorn ska jag försöka få låna en digitalkamera å knäppa några fina kort på den vackra vintern. Så håll utkik!

HAHA, vilken länk!

Jag har en sån dära lunarstorm som jag för det mesta glömmer bort att jag har.. Men idag iaf så fick jag ett sånt där "vi saknar dig" -mail därifrån så jag loggade in på lunarn å kollade gästboken å sånt..
Då hade nån kille skickat mig en länk och bad mig klicka på den för det var jätte viktigt. Jag gjorde som han sa å efter jag läst vad som stod där så kunde jag inte låta bli att skratta! ^^
Denna länk skickade han till mig (så typiskt killar): Sexyemelie.com

Morrn i stugan

Tjo.. Vaknade för cirkus två timmar sedan men har inte orkat skriva förns nu.
Iaf så kommer min frmor och farfar en snabbis till mig idag klockan 12 för att kolla på hur mitt kök ser ut nu efter målningen och tapetseringen. Jag skulle få kakor också sa hon.. haha... smaskens! ^^
Här kommer en fin bild jag hittade på min ljusstake när jag tände den för första advent.. Det var den som tog eld då bordet brann, samma dag som kortet e knäppt också. =/

Titta så mysigt det var.. Saknar mitt köksbord... å duken också.. =(

Back home

Nu e jag hemma igen.. kom hem för typ en timme sedan...
Är tom i skallen ikväll så jag vet inte vad jag ska skriva så jag lägger ut en bra låt ist. ^^

3 Doors Down - Im Here Without You

Ska ut igen

Wipha ringde nyss å frågade mig om jag hade lust att äta hos henne å hyra en film ikväll. Jag tyckte det lät lite kul så nu ska jag dit. Hon har flyttat till ny lägenhet nyligen så det vore ju kul att se den också.
Skriver kanske igen senare när jag kommit hem.. ^^

Saknaden är stor

Saknar er så otroligt mycket!

Jag hoppas tiden går fort så att vi kan ses snart igen! ♥

Visdoms ord

Inget är mer meningslöst är ånger... så gör aldrig något du tror du kommer ångra. ^^

Mysigt med snö!

Glömde skriva en sak.... ^^
Idag har det varit jätte fint och mysigt ute.. Snö överallt och tom träden är vita. Så mysigt!
Det är så att man kan sitta i fönstret å titta ut i timtal.. Det har snöat hela dagen så det är cirka två decimeter snö! Juligt värre!! Hihi...

En dag med fullt upp

Hej hej.. Idag har jag knappt varit hemma så jag har inte haft tid att skriva något inlägg. =/
Iaf så vaknade jag typ 11 i morse å hade värsta paniken för att nästan hela förmiddagen hade gått åt. Då ringde jag efter skjuts så att jag kunde ta mig till Erikshjälpen för att köpa ett nytt matbord.. Men där fanns det ju inget såklart! Efter det så åkte jag å fikade med Summertime cruisers på Centrumcaféet. Det var riktigt trevligt trotts den outhärdliga huvudvärken som jag vaknade med i morse.
Efter det så åkte jag hem igen å umgicks lite med Sanna syrr som satt å väntade på mig medan jag var borta..
Typ en timme efter jag kom hem igen så fick jag för mig att jag ville till Voxna å hälsa på Ulf & Monica.. Så jaggjorde de, å nu e jag hemma igen å ska ta mig en låååång avslappnande dusch. ^^
Jaja, det var väl det jag gjort idag.

PS.

..porten var inte låst förut då jag skulle gå ut å röka.. Klockan var ju bara 19.20. Hehe.. jag trodde den var efter nio ja.. Så tokigt det kan bli.

Team America

Nu har jag kollat på Team America med syster min. Den var ganska bra, men jag skrattade inte så mycket som jag trodde jag skulle göra. ^^
Men när syster kom (hon såg typ de sista 40 min) så vart det mycket roligare å vi garvade en hel del.. haha..
Det är som sagt mycket roligare att se film om man är två eller fler. ^^

Vi har även kollat på en film som heter My Little Bride.. En romantisk drama komedi.. Den var skit bra, rolig, sorglig, romantisk å bara allmänt bra. ^^
Den rekommenderas!

Snart..

...snart kommer min lillsyrr Sanna. Hon ska sova här i röran inatt. ^^

Just nu så tittar jag på filmen Team America, än så länge har jag inte skrattat men den är ändå rätt så bra. Har kollat på snart halva filmen och de värsta terrorist attackerna har precis börjat.
Däremot så garvade jag ganska mycket när jag kollade på "Directors cut" innan jag startade själva filmen. He he..

Nu ska jag gå ut å röka å se om syster kommit.. Porten är nämligen låst så hon kommer inte in, därför måste jag gå ner och ut i kylan. Brrrrrrr..!

Vardagsrummet

Såhär ser v-rummet ut nu = total katastrof!
Usch.. jag vill så gärna få ordning igen så att jag kan julpynta.

Middag i det "nya" köket

Tjo. Nu har jag nyss ätit min första middag i mitt "nya" kök. ^^
Kändes jätte mysigt även fast jag satt på en matta å åt på golvet. He he..
Blodpudding med lingonsylt åt jag. Å juice till det.

Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu:


Såhär såg min första middag i köket ut:

Mysigt värre.. ellehur? ^^

PS. ska lägga ut fler bilder sen när det är möblerat också, å bilder på hur det såg ut förr så man kan jämföra. hi hi..

Ska inte till Sandra

Hej hej.. precis nu när jag skulle gå så ringde Sandra å sa att jag inte kunde komma. T.T
Hon skulle te bollnäs med sin mor.. Tänk så det kan bli. ^^
Nu ska jag röka lite. Skriver nog emr senare..

Ska till Sandra

Nu ska jag till Sandra en sväng.. Skriver senare vad vi gjort.
Huuj

Team America

Idag då jag var i skolan så tipsade min vän och klasskamrat Foffen mig om en jätte rolig film, fast ändå dålig, men det var det som gjorde den så kul sa hon. Den heter iaf "Team America". Så nu håller jag på å laddar hem den. Hoppas jag också börjar garva av den. ^^


Team America Trailer

Hemma

Nu e ja hemma igen... å mitt kök är klart!!!! YAAAAAY! Är så GLAD!!!!! ♥
Så imorn ska jag försöka få tag på ett nytt köksbord på Erikshjälpen.. Jag hoppas dom har något där. ^^
Tack så mycket för all hjälp snälla målaren! (jag vet inte ens vad han heter.)
Det blev jätte fint..! Tusen tack! ♥

Pa skolan

Hej hej... Nu sitter jag pa skolan och vantar pa att det ska bli min tur att skriva ut information. Sa jag passar pa att skriva ett nytt inlagg for att fa tiden att ga..
Det har nyligen varit stromavbrott sa AAO funkar inte langre. Darfor jag stavar sa konstigt. =/

nu ska jag ga till en annan dator for att skriva ut ist,,,, skrivaren har slutade att fungera. T.T

Racism in the elevator


Haha, så jäkla skön...! =)

MorrnMorrn

God morgon..  Vet inte riktigt vad ja ska skriva.. Idag efter skolan så ska jag vara med Sandra.. Sen efter det så ska nog Sanna komma å sova över tror jag. ^^
Målaren kom idag kl 7.15.. Han målar skåp luckorna å lådorna just nu. han e så duktig.. å trevlig också. ^^
huuj

Blä!

Imorn skulle jag haft sovmorron fram till 9.35.. men måste ändå kliva upp klockan 6.00 för målaren kommer kl 7.00. Det känns ju skit kul.. NOT!

Iaf, när jag skrev mitt förra inlägg över att jag var rastlös tidigare så skrev Foffen typ två minuter efter på MSN å frågade mig om jag hade lust att gå ut å gå en sväng. Självklart sa jag "JA"!
Vi gick till preem å där köpte hon cigg å refill till telen å så fick vi en varsin julskiva också, med jätte bra låtar och en kaffe-kupong så att man kan få gratis kaffe där nån dag. Hi hi.. Å vi gick en vända på byn också. ^^
Sen efter vi gått klart så gick vi hem till henne å drack lite kaffe, paketade lite julklappar å pratade en stund. Sen gick jag hem.
En riktigt trevlig kväll har jag haft!

Nu ska jag sova, natti..

Ps. Imorn ska jag lägga ut bilder på hur mitt v-rum ser ut nu när alla möbler, å då menar jag ALLA möbler står där! Man kan knappt gå i rummet.. bara en gång till sängen å en gång till kattskålarna som nu flyttats in i v-rummet också. =/

Oändligt rastlös!

Suck, vad ska man hitta på?? Är så fruktansvärt rastlös.
Jag vill ha godis.... Men har bara karameller å de får man sår i munnen av, så de e inge kul att äta.
Å så e jag nog hungrig igen också, men vill inte slösa på maten.. Den måste ju räcka fram till nästa gång jag får pengar. Alltså fram till den 19de..!
Å ont i huvudet har jag också...
fy så jag klagar.. Jag måste hitta på något så allt negativt försvinner ur skallen! Men vad????

Mätt å glad

Det blev pasta och bacon sås ist.. Blodpuddingen låg i frysen å jag var för hungrig för att orka tina den. He he.. Jag la den i kylen nyss så det får bli blodis imorn istället. Men pastasås e minst lika gott tycker jag, så lika glad är jag för det, men gladast är nog blodpuddingen (som slapp bli uppäten idag).             *fy vilken dålig humor jag har!*

Jag har faktiskt duschat också.. Å målaren kom inte som tur var.. Han har inte varit här alls sen jag kom hem så han slutade kanske tidigt idag.. Eller så fastnade han hos den andra som han sa att det skulle bara ta nån timme hos. Eller så kanske han råkade i en bilolycka på vägen till jobbet för att hämta sig en ny fin pensel.!? O.O
Eller så kan det ju vara något annat.. han kanske bara var trött å ville sluta tidigare idag.... Jaja, han har då inte varit här iallafall..

Mat

Törs inte duscha.. hehe.. jag har då aldrig varit med om att jag inte vågar duscha i mitt eget hem förr.. För tänk om målaren kommer!! Det skulle vara så pinsamt.
Ska laga mat nu ist.. Blodpudding å lingonsylt får det bli idag! Så gott! Love it! ^^

Målaren är borta

Målaren var inte kvar när jag kom hem idag, så jag jag funderar på om jag ska ta mig en dusch innan han kommer tillbaka. Han sa nämligen att han skulle göra något annat emellan så han skulle vara borta några timmar nån gång under dagen å komma tillbaka senare.. Men jag vet ju inte när han kommer tillbaka. Han har ju inte lämnat någon lapp!
Å nu e ju klockan efter fyra så han kanske har slutat för dagen också.. Men det vet jag ju inte heller för han sa inget om nå tider i morse!
Ååå, va drygt det blev.. Jag vill ju inte duscha om han kommer ee.. Men jag vill inte ha fett hår heller... Suck!!!!  T.T

Hur fan visste du det?

Just nu sitter jag å pratar med Foff på msn. Hon har hittat ett roligt brädspel på internet som hon funderar på att köpa. Det verkar skit kul..! Hoppas hon kommer köpa det. ^^ he he..

Det heter: Hur fan visste du det?

Detta är vad som står om spelet:
Spelet som tar upp annorlunda och vågade frågor - vissa saker ska eller borde man inte kunna svaret på. Spelet består av 500 frågor som kan upplevas som konstigt eller pinsamt att man kan svaret på. Förbered dig på att få en hel del ny kunskap samtidigt som du får veta vem av dina vänner som är minst normal!

Ämnen som berörs är bland annat kriminalitet, skvaller och sex och kan man svaret måste man naturligtvis berätta inför de andra i sällskapet hur man vet det! Förbered dig på att få en hel del ny kunskap samtidigt som du får veta vem av dina vänner som är minst normal.

Var beredd på att ofta få höra frågan:
“Hur fan visste du det?

Exempel på frågor:
“Vilket av våra nordiska grannländer erbjuder djurbordeller helt lagligt?”
“Vilken känd svensk kvinna sa >Jag vill bli seriös och betala skatt<.”
“Vilken insekt skördar flest svenska liv?”

Grunnaren 4/12-08

GRUNNAREN:

Man kan undra om modern maskinell
utrustning kommer att beröva oss
händernas förmåga till skapande?

Visst kan vi klara oss utan en mängd
tekniska hjälpmedel, men ibland krävs
det mod för att vara omodern.

God morgon

Hej hopp.. Nu har målaren kommit. ^^
Han åkte precis iväg å för att hämta en hink å pensel som han hade glömt på jobbet. Han behöver det för att måla på ett medel så att han får bort sotet från taket å skåpluckorna.
Tapetsering blir det nog imorgon sa han.. Wihii.. Kul med nya tapeter.. De nya tapeterna blir beige med bär på. Jag hoppas det blir fint. =)
Nu ska jag passa på å gå på toa innan han kommer. ^^

Huuj

Ska upp 6.00

Nu ska jag sova.. natti

Haha, hur ofta händer det där??

För någon helg sedan var Sara hos mig å hälsade på.. Då kom Emil och Niklas helt plötsligt på besök å drack några pilsner.
Jag, Sara å Emil satt å pratade och plötsligt utbrast Niklas;

Kolla, hah.. De här va väll lustigt??? Jag höll på att välta burken men den stannade!

Vi tittade, å då såg vi ölburken stå på lut så jag var bara tvungen att knäppa ett kort på det. ^^
Burken var nästan full så det var ett under att den inte välte..!

Niklas Lindén med ölburken på lut. Haha... Va kul han ser ut!!!!! ^^

Hos mamma

Hej hej..Nu sitter jag hos mamma.. Håller på å färgar håret på lillsyrr. Hon ska bli blondin å nu sitter jag å bloggar lite medans hårfärgen får verka.

anyway... imorn kommer en tapetserare mellan 7.00 och 8.00 så jag måste kliva upp kl 6.00 så att jag är fräsch å pigg när han kommer. Gud så drygt.... i normala fall så kliver jag upp sju på torsdagar. =/

nu läre jag sluta skriva.. Ska skölja ut systerysters hår om fem minuter..

Huuuuj

Försök att inte skratta!

HAHA!!! Detta är nog ett av de roligaste klippen jag sett! Jag kunde inte hålla mig för skratt..!

Ni vet det där nya svenska tv programmet som börjat där personer får medverka i en scen utan att veta alls vad som kommer hända..?? Det programmet heter typ: "Tack gode gud att du kom" eller nåt liknande...

Detta klipp är iaf från ett sådant program och det fyra personerna i början ska spela ledsna över att dotterns bröllop är förstört.. Sen kommer två andra skådisar å försöker förstöra för dom..
Det ser så jäkla kul ut när dom (de 4 personerna) försöker gråta fast dom as garvar. Dottern bryter ihop i skratt direkt... Men mamman e bäst! HAHA!!!!

The Attitudes - Day By Day


Min pappas band.. Du kan även lyssna på fler låtar med han och bandet på:
www.youtube.com/pwax

Världens sötaste unge!

Fy va söt lilla Catherine är.. Jag förstår inte hur man kan va så go?
Jag vill också ha en liten knådd.. Men, men... min tid kommer nog....
...en vacker dag... ^^

LJUG ALDRIG FÖR MAMMA

> >LJUG ALDRIG FÖR MAMMA > >
 
Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig.
Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar så hon frågade sin son om det var så att de var mer än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar.
En vecka senare sa Per till Tom:  "Har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?"
Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för säkerhets skull;
Kära mor, jag säger inte att du 'tog' eller 'inte tog' soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta ända sedan du var här på middag. Hälsningar Tom.
Några dagar senare fick han svar från sin mor;
Kära Tom, jag säger inte att du 'ligger' eller 'inte ligger' med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan. Hälsingar Mor.

> > Dagens visdomsord : LJUG ALDRIG FÖR MAMMA! >>

Sanering

Lägenheten måste saneras å målas om...
På torsdag kommer en målare å fixar köket.. Så jag måste plocka ut alla möbler å det i skåpen å allt annat innan dess. Sen när köket är klart så tar dom de andra rummen.. Så det blir fullt upp för mig hemma med att flytta runt möbler å skit framöver. Men,men.. jag får skylla mig själv som är så klantig å glömmer ett ljus på å går ut.

AEFAB

Kvart över två kommer chefen från AEFAB å kollar på min lägenhet..... Hoppas han/hon inte kommer vara sur...
Önska mig lycka till.

Något roligt också

Ska väl ta å lägga ut ett roligt inlägg också så att man blir på bättre humör.
Sov hos farmor i helgen å de va kul.. Vi bakade varje dag. ^^
På fredagen bakade vi sockerkaka, på lördagen blev gjorde vi lussekatter å sen på söndagen bakade vi julbröd.
Jag var även på bio i lördags också.. Med Cimen.. Vi tittade på High School Musical 3.. Den var inte så bra, men den dög.. Har aldrig varit särskillt förtjust i dom filmerna. men, men, man fick iaf något att göra.. Å de va ju kul att träffa Cimen lite. Hihi..
(farfar skjutsade mig dit å hämtade mig efteråt)

Här kommer lite bilder:

Lussekater, från deg till färdig lussekatt.

Julbröd, fån deg till ungnas..


    Farmor                                 Farfar
            
               Jag

Katterna var med också.. Tjocken å Jumyum..


Bion jag å Cimen kollade på.

Tom i skallen

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Men jag har pratat med Mona på soc nyss å hon skulle prata med U-M och höra vad som ska göras med lägenheten.. Sen kommer Lilja å kollar om det ska saneras eller ej.
Jag hoppas jag har brandförsäkring, ist kanske jag kan få ut nya köksmöbler på den. Hemförsäkring har jag ju så jag tycker att jag borde ha brandförsäkring också.. Men det märks.
Varför ska det ta eld för mig hela tiden?? Är jag verkligen så ansvarslös?? Jag har aldrig haft sån otur förr... =/

Ännu en brand i köket!

Vad ska jag ta mig till??? Nu är det tredje gången det brinner i köket på mindre än två veckor..! Men denna gång var det inte en så liten brand heller... Hela lägenheten är rökskadad... *snyft*
Jag glömde ett ljus på i köket när jag var ute å när jag kom hem stog köksbordet i lågor!!!!
Vad har jag gjort för att förtjäna detta???


Köksbordet                    Köket

Vardagsrummet           Hallen

Såhär snygg är man efter att man släckt en eldsvåda!

Hänt mycket i helgen

Hej hej.. Jag har gjort en massa i helgen men orkar inte skriva nå nu.. så helgens händelser får komma imorn ist.. ska även läga ut bilder och sånt.. så håll utkik!!!
Kan vara intressant... wohoo.. ^^

Krimz

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0