Olycklig..!

Jag älskar honom fast det inte är rätt, jag kan inte rå för det... Hans trygga starka famn och minnet av hans värmande kyssar jag fick en gång i tiden går bara inte ur huvudet på mig.. Jag älskar honom, över hela mitt hjärta älskar jag honom. Jag gråter dag och natt för jag vet att jag aldrig får honom tillbaka.

" Vad gjorde jag för fel?? " är en mening som snurrar i mitt huvud..

Vi hade det så bra ända till slutet.. Vi bråkade aldrig, vi kom överens, vi gillade nästan samma saker, vi kunde vara med samma vänner, vi bodde tillsammans i två år...! Det var som att min framtids port stängdes när min framtid med honom försvann. Jag har inget liv längre, ingen ro, inget intresse, allt bara försvann och det vägrar komma tillbaka..

Jag vill inte att någon annan ska tränga sig in i mitt liv och jag vill inte behöva sitta å lyssna på ännu en livshistoria och jag vill inte behöva lära känna en ny nu när jag redan känner en så underbar människa så mycket att jag nästan vet vad han tänker..

Jag fattar själv inte hur jag kan älska honom så fruktansvärt fortfarande.. Känslorna blir bara värre och värre, jag orkar snart inte med det längre. Jag står inte ut att känna mig olycklig hela tiden.. Det är bara för mycket skit som hänt under mitt liv, som jag stängt inom mig.. Men nu vill det ut och jag orkar inte! Jag hatar mig själv.. Jag är så jävla korkad!!

Världens minsta snygging.. ;)

Här har vi min lilla ögonsten Jesper. Han är så otroligt mysig å världens sötaste...


image157
Nån som e sur???

    
Nya bilder

image149
I somras när vi var i lössenbo grustag å åkte cross, 4-hjuling å crosskart så stog han på släpvagnen å undersökte en sten.. Jag tyckte han var så söt då så jag bara måsta knäppa ett kort på'n. =)

    
I somras

image156
Som sagt, han undersöker mycket...

....Love is pain....

Det är så mycket man vill säga till den man älskar men får det aldrig ur sig föränn det är försent.Vår kärlek var som vinden
som stormade sig fram
den väckte liv i glöden
som tändes och som brann
men vinden avtog sakta
och elden den brann ut
och kvar fanns bara askan
av det som fanns förut
men kanske under askan
en liten glöd finns kvar
och vinden kanske åter blåser
liv i det som var.Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårat många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har var sitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt?Varför föddes jag till att älska,
älska den jag inte får?
Den som älskat kan ej glömma,
Den som glömt ej älskat har.
Den som älskade och glömde visste ej vad kärlek var.To young to die
to old to cry
to much in Love
to say goodbye. 


 

Love isn't easy.
Love isn't fear.
I Love you.
But you don't care..

Å föresten..

Denna torrent sida borde du bli medlem på:

http://www.powerbits.org/index.php?ref=Cilla 

Riktigt bra är den...

Nu e de dags..

...för ett nytt inlägg kanske..

Hejsan-Hoppsan

min dator har varit trasig en längre tid, därför har jag inte skrivit på länge och jag har haft fullt upp.
Idag har jag inte gjort så mycket tycker ja. Vaknade försent så jag missade skolan idag men jag har ändå gjort klart alla uppgifter som skulle göras hemma ist för i plugget. min kära misse Tjocken har bara sovit hela dagen så inge bus å lek har det varit idag heller. Börjar bli mörkt och tråkigt för honom också antar jag.
Var barnvakt idag jag och Daza åt Samuel för hans päron var på möte i skolan med deras mellanson Mattias. De var trevlig men både jag å Daza somnade i soffan, hehe, bästa barnvakterna. ;)
Sen när vi kom hem igen så har jag bara suttit rätt uppochner i lägenheten å vid datorn å inte gjort något typ.
Imorgon ska jag hälsa på min vän Emelie kl 19.00 å nästa vecka har jag fått i uppgift att knäppa kort på världens sötaste vovve Rocky åt Jenny. Jag får tom en 100 lapp av henne (WOOOOW)! Å nån dag nästa vecka ska jag å Jenny kanske gå ut å gå en sväng nörst, de ska bli trevligt, ser fram emot det.. =)
Imorn ska jag iaf kämpa mig upp till skolan å plugga arslet av mig, jag bara måste komma ikapp med Internationella Ekonomins alla uppgifter.

Jag har köpt jätte bra julklappar i år, det ska bli så roligt att få ge bort dom.. Det roligaste med julen är när man får se glada ansikten.
Jag har än så länge köpt till:
Familjen: Carro, Crille, Jocke, Sanna och Jesper samt mamma Pia å pappa Olle å mammas man Tobbe.
Min andra familj: barnen Bubba (Fredrik), Mattias och Samuel å föräldrarna Johan och Carina.
Vännerna: än så länge bara till lilla Liam (Emelies söta son).
De som jag inte köpt till än är: Tjocken, farmor Lillemor, farfar Arne, Emma min vän, Dennis min vän å kanske nån till om jag får råd.
Å älskade Daza har jag ju köpt till jue! (Sorry att jag skrev dig sist, hehe)
Nu fattas bara paketpapper å lite lådor som jag kan paketa alla klapparna med. Ska tigga lite från mor å far ifall de får över efter deras julshopping. ;p

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... Jooo, de vet jag visst.. En jätte tråkig nyhet, min älskade kamera har gått sönder för mitt monster till lillasyster tappade den i golvet! Jäkla klant!!!!!! Men som tur är så har Daza en ganska bra kamera som jag får använda. Så ifall de kommande bilderna inte ser lika bra ut som de andra jag har på bloggen så är det för att de är knäppt med hans kamera.

Bye-Bye-Äppelpaj

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0