SNART

Glömde säga en sak.... Snart så kommer jag lägga upp lite bilder jag knäppt den senaste tiden.. Har lånat min kära faders kamera å nu e alla minneskorten fulla..! Så nu ska dom tömmas å några bilder ska då publiceras här på min blogg har jag bestämt..!
....nu ska jag duscha......... ^^

seeeeg

Har fortfarande inte hoppat in i duschen. Fastnade med att läsa folks bloggar...
Men nu ska jag hoppa in i duschen på riktigt...
 Huuj

Nu e ja hemma igen

Kom nyss hem från jobbet.. Idag har det varit väldigt mycket folk, men det var värre förra fredagen. Å faktiskt så fick jag 70kr i dricks idag också.. Så nu åkte det ner 70kr till i spargrisen. ^^

Anyway, nu ska jag duscha.. Typ hela jag luktar kräks pga all os jag sprungit i under dagen. Efter jag duschat så ska jag plugga lite. Måste läsa 20 sidor i historiaboken å skriva om det tills på måndag. Dryyygt..!
Å plus att jag måste skriva om mitt massmedia arbete också!!!!!!  = ännu drygare! T.T

Borta!

Mitt USB-minne är spårlöst försvunnet!! Jag hade nästan gjort klart hela arbetet om massmedian och så dum som jag var så sparade jag uppgiften bara på minnet. Jag skulle ha tänkt på att lagt en kopia på skrivbordet också, men jag kunde ju inte veta att USB-minnet skulle försvinna. T.T
Jag ska leta igenom lägenheten å se om jag kanske hittar det i något hörn någonstans, det kan ju faktiskt vara katterna som fått tag i det å lekt  med det.
Jaja, nu ska jag städa mitt hem.

Min första header!

Detta är min första aldelles egengjorda header!! Den är kanske inte så jätte fin men jag är stolt över mig själv ändå som lyckades så bra utan hjälp. ^^
Om några dagar så får jag den jag och Sara gjorde tilsammans tidigare. Å då kommer jag lägga ut den ett tag ist. Det är kul när man har lite valmöjligheter. :)

Stöttning för alla som måste plugga

Om vi inte använder kunskapen,
har den enbart ett egenvärde.

Ändringar

Snart så kommer det läggas upp en ny header på min blogg igen. Jag och Sara gjorde en idag hos henne som hon kommer skicka till mig via msn nåt tag. Så håll utkik, den kommer snart. ^^

Nu ska det pluggas!!

Imorgon så ska jag hålla tal om boken I taket lyser stjärnorna* av Johanna Thydell. Har inte läst klart boken ännu så nu måste jag verkligen göra det så att jag hinner skriva talet och öva in det lite innan morgondagens Svenska lektion!
Jag hatar verkligen att hålla tal.. Jag får jämt panik när jag ska göra det å börjar sluddra å blir alldeles röd om kinderna, så jäkla pinsamt. T.T

*Det kommer även komma ut en film baserad på denna bok.. Den kommer ha samma namn och det sägs att den är en ny Fucking Åmål i 2008-års tappning.
Den kommer ha biopremiär den 30 januari - 2009.

Kalas å födelsedagar

Tjosan hejsan.. Kom nyss hem från min kompis sons kalas.. Samuel heter han, han fyllde 11år idag. GRATTIS SAMUEL!
Han fick filmen Kalle Blomkvist (som han önskat sig) av mig. Å en massa mer från andra, bl.a en TV, pengar, filmen Wall-E, kläder och hemma stickade sockar! ^^

Men det är inte bara han som fyller år idag. Saras pojkvän fyller också år idag. 35 blev han. GRATTIS MAGNUS!

Å sist men dock inte minst så fyller min vän och förre detta klasskamrat Cimen år. Hon blev 20 basst just idag! Vi gick gymnasieåren tillsammans. GRATTIS CIMEN!

Kul när folk fyller år tycker jag!! ^^

En dag med fullt upp

Idag har varit en dag med fullt upp..
Har varit till farmor och farfar på fika, sen så åkte jag å min far till bollnäs för att handla.. På vägen hem så svängde vi in på MAX å käkade lite. Efter vi käkat så skjutsade han hem mig.
När jag kom hem plockade jag upp sakerna och maten jag köpt å bytte byxor, sen raka vägen till jobbet. Å nyss kom jag hem...............
Å nu så ska jag läsa lite bok (I taket lyser stjärnorna) å lägga mig.
Ska upp tidigt imorn, kl 06.30.. Känns lite små-drygt faktiskt... Jag tycker att jag har nästan ingen fritid kvar längre, är liksom skolan å efter den så duschar jag å sen är det bara att gå till jobbet. :/
Men, men,, vad gör man inte för lite extra slantar?
Nu måste jag sluta skriva. Huuj

Sova sova

Nu ska jag gå å lägga mig... Har jobbat hela dagen å sprungit runt, å putsat väggar, å diskat å donat... Man blir faktiskt lite trött efter en sådan dag. Men det är skönt faktiskt. ^^
när jag kom hem så städade jag badrummet, från golv till tak typ. Skönt att ha det skinande rent igen. Imorgon får det bli kökets tur. :)
Jaja, nu måste jag sova... Ska läsa lite bok också så det blir klart för jag ska hålla tal om den i skolan på fredag. Drygt men det blir nog bra..
Natti Natti

Telefon

Lånade en batteri laddare till Nokia från en kompis så nu använder jag min gamla Nokia 3220 igen. Det är ju bättre än ingen telefon alls iaf..

GAH!!!

Åååååh!!! Jag blir så jäkla irriterad..! Nu har min telefon gått sönder. T.T
Å mina andra gamla telefoner är det slut på batteri i och jag vet inte vad laddarna är. Så nu måste jag leva utan mobiltelefon... Hur ska det gå????????
Jag är så arg.. varför skulle den gå sönder nu för?? Varför just idag? Jag som verkligen älskar min telefon, den är ganska gammal men den har alltid varit med överallt i flera års tid... :(
Först blev det knas med datorn och internet slutade fungera, å nu går telefonen sönder. Jag har inte råd att laga fler grejer!!

Sova kanske??

Jag undrar ja om jag ska lägga mig även fast jag inte har lust... ska ju upp tidigt imorn så jag borde ju sova snart.....
Men jag tycker det bara känns jobbigt att tänka på att sova.... Vad är det för fel på mig???? :(

Äta hund?

Fy va himla hemskt!!!!!!! Sökte runt på bilder på google och då hittade jag denna bild!!
Hur kan man äta hund??? Fy va hemskt det ser ut..! FRUKTANSVÄRT!!!

Hummm...

Fy vad jag är rastlös.. Vill göra något men nu är det så sent så det är ingen idé.. :/
Vill inte sova ännu... Jag har haft väldiga problem med sömnen den senaste tiden.. Är inte trött på kvällarna och om jag ändå lägger mig så kan jag inte somna.. Så jäkla drygt..!

Ska kanske ta en promenad runt området å se om jag blir trött kanske? Jaa, det ska jag nog göra om en stund.

Plugga

Nu måste jag plugga lite innan skolan börjar. Börjar 13.55, slutar 14.55.....
Har bara en timmes historia idag. ^^

Miss Gold Digger

Originaltitel: Yonguijudo Miss Shin
Regissör: Park Yong-jib
Utgivningsår: 2008
Längd: 108 min

Igår kollade jag färdigt på filmen Miss Gold Digger. Den handlar om en kvinna som har flera relationer med olika män, och antar olika personligheter för varje. Hon söker efter den perfekte mannen men vet inte riktigt vilken typ hon vill ha.. Ska hon välja den rike perfektionisten, den omogne och sportiga rapparen, eller den övernaturligt snälla mannen som lever bland munkar och försöker bli en proffisionell D.A?? Eller ska hon kanske försöka sig på sin granne som hon verkligen hatar men är ack så snygg??? Alla älskar henne men vem ska hon välja? Hon trodde det skulle vara enkelt men allt ändras när männen upptäcker hennes spel.
Jag tyckte det var ganska så kul att det handlade om en kvinna som är en riktig player. Hursomhelst rolig film många gånger, och aldrig för långdragen.

Usch

Har nyss kommit hem från Bollnäs.. Allt gick bra där som vanligt.

Men nu har jag ont i magen.. Det värker i hela tarmen typ.... Vaknade runt halv sju i morse för att jag hade så ont. Det gjorde så ont så att jag svettades. Jag hoppas det blir bättre innan jag ska till skolan, för det är inte särskilt kul att sitta å plugga med magknip. Å definitivt inte kul att jobba!! Så jag hoppas det går över, har inte tid att vara hemma å va dålig.
Bara att hoppas på att det inte är vinter kräksjukan som är på väg..!
Jag har nämligen kräks fobi.. :(

God Morgon

Morrn Morrn.. Nu sitter jag här vid datorn å skriver medans jag pratar med mamma i telefon.. 3000 kr har mystiskt försvunnit från hennes konto och så står det att det är överfört till mitt konto, men jag har inte fått nå pengar å inte står det att det är på väg nå heller... Så pengarna är då inte överförda till mitt konto iaf.
Skummt sånt där.....

Anyway, idag ska jag till bollnäs sjukhus, sen till skolan å efter det ska jag på jobbet.. En dag med fullt upp med andra ord. Men inte klagar jag för det.. Ibland är det skönt att känna att man gör något med sitt liv också. Det går ju inte att bara sitta hemma på arslet å ruttna hela dagarna, man lessnar liksom till slut.

Nu ska jag gå å kolla om jag kanske har något jag kan äta...

Suck

  Jag har ingen lust att sova.......
                      ...Har ingen ro i kroppen.....
                
내 사랑을 그리워......
Jag saknar kärlek och värme när jag sover...
         Vill inte sova ensam om nätterna..
 ...Vill inte vakna upp ensam på mornarna...
Vill inte äta själv om dagarna.....
                   ....och jag vill inte komma hem när ingen är där...
 ...jag vill ha någon vid min sida...
           jag vill inte att kärleken ska vara så långt ifrån mig..
jag vill att den ska vara vid min sida, nu och för alltid..!

Sova snart

Idag blir det nog en tidig kväll för mig. Ska gå ut å ta lite luft nu sen blir det sängen som gäller.

Klokt

Om du gräver en grop åt andra,
bör du först
ta måttet på dig själv.

Snö i Korea

Titta, det är snö i Korea nu.. ^^
J.B skickade dessa bilder till mig idag på mailen..
Jag trodde faktiskt inte att det var så mycket snör där. O.O

Farmor och Farfar

Idag har jag varit hos farmor och farfar, men det skrev jag nog tidigare också...
Iaf så åt vi biff och potatis med sås och grönsaker till. Det var jättegott.. Till efterrätt fick vi ananas och äppel paj med glass och vaniljsås, till det drack vi te.. Det var också jättegott. :=)
Vi var där ganska länge sen nu sitter jag hemma å känner mig förkyld.. Jag tror jag börjar bli sjuk... Jag hoppas verkligen att jag inte blir det, har inte tid att vara sjuk nu..!

Thanks Cathy

I really like them! ^^

...

Nu ska jag hoppa in i duschen å göra mig i ordning innan vi åker till my grandparents... ^^
Låten "Somewhere Over The Rainbow" med Israel "IZ" Kamakawiwo`ole spelas på radion just nu.. Den är så bra! Han sjunger med känsla och det gillar jag.

Grunnaren 25/1 - 09

Grunnaren:

Att misslyckas är inget att
skämmas över. Däremot kan
man skämmas över att aldrig
ha försökt.

Misslyckanden är ofta
trappsteg till framgång,
medan handlingsförlamning
är en dålig följeslagare.

En ny dag

Goood morgon världen!! ^^
Idag är det en ny snöande härlig dag... Det snöar som sjutton å hela området där jag bor har ett tjockt vitt täcke över sig. Ser så mysigt ut.
Klockan 14.00 ska jag på middag hos farmor och farfar... Sen ikväll så ska jag till Emma på tjejkväll. ^^

Igår så gjorde jag våfflor som jag och min kära syster Sanna åt.. Sen gjorde jag sockerkaks smet till efterrätt.. hehe... Gott siddu, men Sanna fick ont i magen. Efter det så började vi kolla på film (Miss Gold Digger). :)
Efter att nästan halva filmen gått så ringde min vän Foffen och frågade mig om jag hade lust att gå ut å gå en vända. Jag sa ja visst å så gick ja ut för att möta henne. Efter vi hade gått runt ett tag på byn så gick vi hem till henne å drack kaffe. Sen satte vi oss ute på altanen och pratade i över en timma.

Sent igår

Hej hej.. Det blev ganska så sent igår innan jag hoppa i säng. Tror den var runt 02.00 när jag somnade och jag vaknade för cirkus 40 minuter sedan. Å ont i ryggen har jag idag, jag måste ha legat konstigt i natt.. Det gör liksom ont när jag andas å rör mig... :/
Sanna min syster sover än, men hon gick och la sig efter mig så hon får sova lite till tycker jag.


Kära J.B ringde å väckte mig i morse 07.12.. Jag var så jäkla trött så jag minns nästan inte vad han sa.. Jag kommer ihåg att han berättade att hans föräldrar kommer till stan å ska sova hos hans syster i 2-3 dagar. ^^
Han sa även att det hade snöat där så han skulle knäppa kort på det å skicka till mig... Jag hoppas att han knäpper kort på familjen också. Saknar dom jätte jätte mycket..!

Nu ska jag leta mig något att äta....

En talande katt på riktigt! O.O

Här kommer ett roligt och kort klipp på en talande katt.. Hehe...

93.8 Music FM CBS

Just nu så lyssnar jag och Sanna på radion på internet... Kanalen heter 93.3 Music FM CBS.. Och för tillfället är det en grym låt.. Den dära Seasons in the sun eller vad den nu heter. ^^
Här är webadressen: http://radiotime.com/WebTuner.aspx?StationId=14584&

Jobbat

Tjo.. nu har jag nyss kommit hem från jobbet.... Blev till ganska sent idag, men inte på värsta viset. :)
Hade foppa tofflor på mig idag ist för klackskor, resultatet blev: ingen värk i fötterna! Så jäkla skönt att slippa fotvärk. Imorgon ska jag kanske jobba men på söndag är jag ledig. Yaaaay.. Sen på måndag börjar jag igen.. Jobbigt ibland men kul ändå. ^^
Idag har det varit ganska stressigt.. Vi sprang runt som tokar i köket allihopa å jag har nog aldrig diskat så mycket i hela mitt liv.. Blev typ tre backar var 5te minut!!!

Jaja, nu e jag iaf hemma igen så nu ska jag lämna jobbet bakom mig. Min syster Sanna har varit här hos mig medans jag varit borta å hon ska sova här i natt. Hon hade diskat åt mig när jag kom hem å snacka om att jag blev glad att jag slapp göra det! Hehe..

Nu ska jag vika tvätt å stoppa in nytt i maskinen så att jag kan starta den imorgon när jag kliver upp.. Sen efter det så ska jag dricka vatten och äta lite knäckebröd. Efter det blir det nog sängen för mig. ^^

Skriver kanske mer senare....

Ätit

Har nyss käkat blodpudding... Sanna min syster kom också hit å åt med mig. Det var faktiskt trevligt med lite matsällskap. ^^
Men jag knäppte dock inga kort på oss när vi äter denna gång.. så det får ni leva utan ikväll... hehe....

Jag undrar hur ofta jag äter blodpudding egentligen!? Jag skulle gissa på att jag äter det ungefär varannan middag... Ja, det gör jag nog.... På en vecka så äter jag blodpudding 3-4 gånger, kanske mer ibland.... Wow! Så långt har jag aldrig tänkt.. Jisses!

GODIS

Jag är så godissugen!!!! Vill ha godis nu!!!! Men det får bli blodpudding ist..... :/

Grunnaren 23/1 - 09

GRUNNAREN

En människa ställs under hela livet
inför ständiga val - från de enklaste
vardagsnära till de stora och avgörande.
Det är vilka val man gör i livet
som formar ens tillvaro.

Jobba jobba

Chefen var hit tidigare idag för att hämta min trasiga microvågsugn... Det var snällt av honom att ta den tycker jag. ^^
Den var så tung så jag orkade inte ta den till soprummet själv.. hehe....
Vi pratade lite och han sa åt mig att komma klockan 17.00.. Fast först frågade han om jag kunde komma då på en gång, men jag sa nej och att jag behövde vila lite också innan. Hade ju skolan först också ju..

Jaja, nu så ska jag typ äta något tror jag å sen duscha kanske..

Jahopp

Nu är skoldagen över.. Nu är det bara att vänta på att jobbkvällen ska börja. ^^
Trots att det värker i fötterna och det ibland är ganska jobbigt så tycker jag att det är kul.

Nu kom chefen på besök så jag måste sluta skriva...

Huj

God morgon

God morgon gott folk. Nu ska jag snart gå till skolan. Börjar 9:35 och slutar 12:05 idag. Har bara två lektioner, svenska och samhälle. Båda är skit tråkiga, men lärarna är trevliga och ibland lite roliga också. ^^

Anyway... Jag har jäkligt ont i fötterna idag.. Kunde inte ens använda klackskor idag. Så det fick bli promenadskor ist. Jag undrar jag hur det kommer gå på jobbet idag.. Jag börjar 17:00, slutar 24:00 - 01:00.. Alltså måste jag stå upp i cirkus 7-8 timmar idag igen.... Fy va ont jag kommer få.. Stackars mina fötter. :/

En teckning

Här kommer en blid på en teckning jag ritade för några dagar sedan... Vad tycks?

En ny kofta

Skoldagen är över.. Idag har det faktiskt varit kul på skolan.. ^^
Jag och Sara tokade oss som vanligt men idag så gjorde vi även några filmer. Vi filmade på folk som satt och pratade med oss å lite runt i skolan.. Sen så började vi spela in röstklipp på mattelektionen när läraren Lina hjälpte oss räkna. Snacka om att man lät korkad när man lyssnade på klippen.. hehe.. :)
Tex.. Jag undrade om man kunde se att ett tal inte hade lösning innan man började räkna ut det.
Svaret jag fick var; Om man tar X upphöjt i två +- kvadratroten av tre..osv osv... (jag blev totalt ignorerad)
En annan kul grej var att Sara hade hakat upp sig på en uppgift och suttit å väntat på hjälp i typ tio minuter, när läraren kommer så frågar hon hur man ska räkna ut det. Läraren svarar och då inser Sara att hon bara hade läst frågan fel. (hon hade suttit å väntat på hjälp helt i onödan)
Hehe.. så roliga saker var det inte.... men just då på lektionen så tyckte vi det var skit kul... Vi har kanske dålig humor, men det kan ju vara bra ibland. :)

Anyway... När skolan var slut så bestämde jag mig för att gå till Linneas å leta mig en kofta.. Cissi å Sara följde med också..... Å tänk.... jag hittade faktiskt en kofta jag gillade! Och jag KÖPTE den också!!! Otroligt..! ^^


Orkar inte läsa

Hualigen va mycket jag missat nu när jag inte haft internet på lite mer än två veckor!
Foffen har skrivit ungefär 20 inlägg jag inte läst
Nanne har ungefär 30 inlägg som jag inte läst
Och sist men inte minst Emma, som har skrivit 30-35 inlägg som jag inte läst.....
Det är inte så lite det inte.. Men nu orkar jag faktiskt inte läsa dem... Det får bli imorgon för det kommer ta mig flera timmar att läsa alla...

Detta har hänt

Detta har jag gjort medans jag inte haft internet;

Hälsat på min faster m. familj i Huddik
Hälsat på min syster i Söderhamn
Hälsat på min morbror m. familj i Lillbo
Hälsat på min vän E.L 2 gånger
Hälsat på min vän Sara 3 gånger
Hälsat på min vän Sandra 2 gånger
Hälsat på min vän Dennis 1 gång
Varit på tjejkväll hos Emma 2 gånger
Varit på min farmor och farsfars vernissage i Bollnäs
Varit på en sinnesrogudstjänst i Järvsö
Varit på öppet hus på Heden i Bollnäs
Tittat på TV en gång
Tittat på 5 filmer
Spelat tv-spel 1 gång hos far
Ätit på McDonalds 1 gång
Ätit på MAX 1 gång
Ätit på Atlantic 3 gånger
Ätit middag hos min far 5 gånger
Ätit middag hos Sandra 1 gång
Sara kom och hjälpte mig mörblera om lägenheten och rensade förrådet med mig (tog två dagar)
Min bror Crille sov över en natt hos mig
Min syster Sanna sov över en natt
Min vän Dennis sov också över en natt
Min katt JumYum löpte för första gången
Sålt ett glasbord till Sandra

Ja.. det var väl det mesta tror jag.. detta är nog vad som hänt de senaste två veckorna. ^^

Grunnaren 21/1-09

Det beror mera på
livsattityden än på åldern,
om människor verkar
gamla eller unga.


Många har förmåga
att behålla entusiasmen
långt upp i åldern.

Låång dag

Tjosan hejsan.. Kom precis hem.. Det har varit en lååång dag idag känns det som å fy va ont i fötterna jag har efter att ha stått i cirka 7-8 timmar. :/
Men men... nu ska jag iaf hänga tvätt å sen diska... å efter det så ska jag nog lägga mig.

Lycklig

Yaaaay!! Nu har jag internet igen! Är så LYCKLIG!!!
Men tyvärr så har jag inte tid att blogg så mycket nu,,. måste göra mig i ordning för att jobba. :/

när jag kommer hem så ska jag skriva vad jag gjort under denna tid jag inte haft internet.. hihih... blir någon gång mellan 20 och 22.00.. Vi hörs

Ny header

Tjolahopp..... Nu sitter jag hos Foffen å skriver... Hon gjorde en ny header åt mig idag. Så nu har jag den här på bloggen. Fin siddu! Eller!?
Det var bara det jag ville säga.. hehe...
Just ja, bytte färg på bakrunden till svart nyss också... Den var typ beige-orange-brun förut... Eller nåt..

By the way.. min usb-internet grej kom idag. Så imorrn har jag förhoppningsvis internet igen.. Yaaay! ^^

Irriterande

Jag har fortfarande inget internet..! Det är så irriterande.....
Så nu sitter jag här hos far min å skriver igen. Fader är inte hemma så jag och min kära bror Crille är ensamma i huset å ska kolla på film eller kanske spela något kul spel på X-box 360.. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu. ^^

Anyway.... Jag har kanske fått tag på ett jobb iaf.. wohooo! De e kul,,, men skriver inte något vad det är förns jag är säker på om jag får det eller ej. =)
Så då kommer jag gå skolan på vardagarna å sen jobba på helgerna. Skönt om man kan tjäna lite extra pengar faktiskt. Å en annan sak som e bra är att chefen sa att jag får ta ledigt om jag har prov jag måste plugga till. Yaaay! So happy! ^^

Jaja, nu ska jag sluta skriva... Skriver väl mer något tag.. Förhoppningsvis snart nog bara internet funkar.

En fin bild.


Lägger upp en fin bild också när jag ändå sitter här. ^^

Inget internet

Nu fungerar datorn som den ska men interet är fortfarande trasigt. :/
Just nu sitter jag hos min kära fader å skriver detta inlägg. Det suger verkligen att vara utan internet. Man kan ju inte ens plugga om man inte har det. Allt ska ju skötas via dator nu för tiden....
Jag ska iaf skaffa en ny sån dära internet USB-grej som man använder till trådlösa nätverk... Man får ju hoppas att det funkar då. :)
Jaja... nu läre jag gå från datorn.. Pappa min ska spela Maffia Wars eller vad det nu heter.. hehe.... Vissa växer visst aldrig upp. ^^

Camilla 20år!

Just nu så är jag hemma hos Dennis på födelsedagsfest.
Vår vän Camilla fyllde nämligen 20 år idag. =)
Alla dricker utom jag, men jag har lika roligt som de andra ändå. Just nu så är Dennis å Camilla på väg till pizzerian för att hämta pizza = typisk fylle-mat. Hehe.. Å Lisa är på väg hem å jag å Emma sitter här å väntar på maten.

Anyway..  min dator är trasig igen. Därför har jag inte varit särskillt aktiv den senaste tiden här på bloggen.
Lämnade den på lagning igår så jag får nog tillbaka den någon gång nästa vecka. Min kära morbror Peter lagar den åt mig. :)
Det konstiga är att datorn är bara 3 månader gammal,, så den borde inte ha gått sönder.. Men jag har alltid otur när det gäller elektronik så jag är inte förvånad.

Nu läre jag sluta.. Skriver igen så fort datorn är hel igen.
Hujj så länge.

Kloka ord

Också i lexikon
kommer arbete före succé.

Love You J.B

LOVE
Is all that I can give to you
Love is more then just a game for two
Two in love can make it
Take my heart but please don't break it
Love was made for me and you.

VERNISSAGE 10/1,, KL 12.00

Måste bara tala om att min farmor och farfar har vernissage Lördagen den 10 Januari kl 12.00.

Lillemor Weise, måleri
Arne Fransson, teckning

Bandet Släkten är värst, underhållning

10 Januari - 7 Februari
Fri entré
Öppet: tisdag - söndag 12 - 15
Konstnärerna närvarar
Plats: Konsthallen i bollnäs

VÄLKOMMEN!

Lillemor Weise är tv-stjärnan Arne Weises* lillasyster... Bara så ni vet. Men hon är dock mycket förståndigare än sin storebror. Hehe.. ^^
Hon är världens underbaraste. Å farfar också så klart. =)

*Arne Weise som alltid var med på Kalle under julaftnarna å som varit med på många reklamer samt varit berättarröst på ett flertal djur/naturfilmer... m.m.m.m.

Hatar datorer

Internet strular fortfarande... Rätt var det är så kopplas jag ifrån å det går inte att koppla på igen så jag måste starta om datorn varje gång det händer.
Jag köpte ju nyss nya grejer till datorn... den kan ju inte redan börja gå sönder!!??
DUMMA!

Ett tag sedan

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. Har varit väldigt upptagen och igår fungerade inte internet. :/
Jaja, iaf... vaknade 07.30 i morse men tyckte det var så mysigt under täcket så jag låg kvar i sängen ända till 11.30. Tänkte att jag kan ju inte slösa bort hela dagen på att ligga i sängen. Men ändå så ville jag ha lite extra mysigt för nu var det sista morgonen på några veckor som man får ligga kvar i sängen. Skolan börjar nämligen igen imorgon.....
Igår var jag i huddik å repade med pappa å Carro hos min faster. Det var skit kul men dom kom inte riktigt fram till vilka låter som ska spelas upp på lördag. Men men.. dom har repning två timmar innan spelningen oxå, så då kommer dom nog fram till något. ^^

kallt

nu ska jag gå till Wipha.. fortfarande -22,5 ute.. Brrrrrr!

Two Faces of My Girlfriend

Igår kollade jag på en gryymt bra film. Den hette Two faces of my girlfriend. Utgivningsår 2007. Den var lite förvirrande men när allt föll på plats så vart man helt förbluffad. Definitivt en av de bästa. Plus att det hände en massa oförväntade saker som man inte hade kunnat räkna ut. Sånt e kul tycker jag.
Om Two Faces of My Girlfriend:
Den tjugotre år gammla Gu-chang har aldrig blivit kysst, och blir av sina vänner retad för att han inte gjort någon debut än. En dag hittar han en plånbok, vilket leder honom till plånbokens ägaren, Anni. Han blir förälskad i den här något konstiga och tokiga tjej som han tycker verkar perfekt, men så upptäcker han att hon lider av multipel personlighetsstörning sedan hon blev dumpad av sin föredetta pojkvän. Anni är den ena personligheten, den andra verkar inte lika trevlig.


-22,5

god morgon, god morgon.. nu närmar sig klockan nio och graderna står på 22,5 minus. Fy så jäkla kallt..! Å jag som ska ut om en timme... suck, va jobbigt det känns nu. :/
Jag ska vara hos Wipha till 10.00 å äta american breakfast där.... pannkakor å nå bröd som hennes amerikanske pojkvän gjort! Det ska bli kul... å gottigottgott. Hihii..
Nä, nu ska jag gå på toa å börja göra mig i ordning. Saaaaaakta... ^^

Glömde en sak

Hehe... bara måste skriva en rolig sak som hände hos Foffen idag... =)
Jag å Foff var ute å rökte på deras alltan.. å då helt plötsligt blev Foffen skit rädd å sa att hon såg fyra stora saker komma å springa en bit från huset. Vi båda blev skit rädda å tror att det är vargar som springer runt i byn. Vi fick typ panik..! Hennes mamma kom ut å frågade varför vi stog å stirrade å såg skrajja ut (tydligen så såg hon när vi sprang runt som fån där på alltanen). Sara (Foffen) berättade att hon såg nå stora saker springa på vägen.. Så Bosse, hennes pappa gick ut för att kolla efter spår men hittade inga. Då gick Foffen, Eva å jag ut å kollade också.... vi hittade spåren... å gissa vad det var!?
Det var RÅDJUR som sprungit efter vägen.... hahahahaha.... snacka om att vi blev rädda i onödan! hahaha. :)

Sent

Kom nyss hem från Foffen.. Det blev en sen kväll ikväll.. Det var meningen att jag skulle komma till henne vid sju å vi skulle gå ut å köpa godis. Men det blev att jag följde med henne hem för hon var ensam hemma. Vi drack lite kaffe å åt butterkaka, sen började vi titta på en film som gick på tv... Efter ett tag så kom hennes föräldrar hem å då filmen var slut så började vi fyra spela kort. Chicago hette det vi spelade... Det var skit kul... ^^
Hennes pappa Bosse vann, mamma Eva kom tvåa, Foffen trea å jag sist så klart. Hehe...... Typiskt min tur..
Vi gjorde en massa mer saker också, men jag orkar inte skriva mer.... måste sova.

Hungrig......

Hmm...vad ska man äta idag då?? Blodpudding kanske!?? Hehehe...

Howdy!

Här kommer ett lite sent inlägg kanske... Jag har inte haft tid att blogga förns nu. Har ätit frukost och tittat lite på film, och hållit på med facebook. ^^
Jag förstår inte varför man ska vara medlem på en massa saker.. typ som facebook, perfspot, hi5, lunarstorm, garaget, nattstad, å alla de andra medlemsakerna som finns. Räcker det inte med en????? Jag ska banne mig säga upp alla mina medlemsskap å bara ha bloggen ist..!

Good night

God Natt.. Nu ska jag sova.... Skriver nog imorgon igen. ^^

Birgitta Bollerud

Jag bara måste lägga ut det här klippat från morgon soffan. Hon är ju så jäkla bra. ^^
Morgonsoffan: Utrikespolitiska kommentatorn Birgitta Bollerud lägger mycket känsla i sin analys av den amerikanska valutgången.
Det var ju ett tag sedan det spelades in men det är dock lika kul ändå.

Det finns även fler klipp med henne på youtube. Alla är lika roliga. =)

Kommit hem

Kom nyss hem från Dennis. Vi tittade på Buffy the Vampire Slayer å åt godis... Sen så tittade vi på olika youtube klipp å musik videos. Vi hade riktigt trevligt. ^^
Nu så ska jag snart sova. Ska bara kolla mailen och sådant först.

Hos Dennis

Hej hej.. Idag har varit en ganska rolig dag. Först så var jag och Emma L hos Emma J å kollade på film. Vi hade bestämt att vi skulle träffas hos EJ kl 16. Vi tittade på lite olika serier och en långfilm. Å åt godis.... Jag blev även bjuden på middag där. Thaimat..! Riktigt gott var det. ^^
Sen runt nio - halv tio gick jag och Emma L vidare till Dennis för han ringde och sa att han behövde ha någon att prata med. Man vill ju ställa upp för sina vänner så vi gick till honom så snart filmen hos EJ var slut. =)
Och nu....nu sitter jag hos Dennis å skriver detta inlägg.. Vi ska snart kolla på några avsnitt av Buffy. Snacka om att det var länge sedan jag såg den serien! Nostalgi... på hög nivå... hihi...
EL å Dennis gick ut för att köpa godis, men jag stannade kvar här på grund av läckage risken. :/ Jag har nämligen mäns och tyvärr så har jag bara mini-tamponger just nu så det läker igenom bara man tar några steg typ. Tråkigt men sant.. Ska köpa några andra imorgon efter jag vaknat,, om jag får tag i pengar... Suck..... jag avskyr att ha dålig ekonomi!!!!!
Jaja, det var väl allt... skriver kanske mer sen när jag kommer hem igen. ^^

...ing

Har nyss kollat på en film som hette ...ing. En romantisk drama från 2003.
 Den var väl si sådär. Inte en av de bästa, men helt ok..

Minah är en high school student som just har överförts från en annan skola. Hon är tyst och håller till sig för sig själv eftersom hon har en deformerad hand. Hon har spenderat större delen av sitt liv på sjukhus för att hon har en livshotande sjukdom.
Hon bor med sin mamma Mi-sook, som är änka. Mor och dotter har en väldigt nära relation till varandra, och Mi-sook önskar att Minah ska få uppleva alla aspekter av livet, inklusive första kärleken.
En ung man flyttar in en trappa ner. Han heter Young-Jae, de blir vänner och Minah börjar att uppleva sin första kärlek. Men allt blir kortlivat efter att Minah får reda på att hon är döende ...

Grunnaren 2/1-09

GRUNNAREN:

Man måste tro på sig själv
och sin egen förmåga.

Det är ofta en förutsättning
för framgång.

2 Januari

Idag har Svea namnsdag.... Svea betyder den svenska.. Grattis Svea på namnsdagen! ^^

Anyway... nu har en ny dag med nya möjligheter börjat och detta är min andra rökfria dag.
Jag har inte rökt sen nyår. Mitt nyårs löfte var att sluta röka,,,, så jag hoppas jag lyckas denna gång. Men det kommer jag göra... Om jag någonsin vill bli en mamma så kan jag ju inte hålla på å röka å förstöra min kropp mer. Jag måste bygga upp min kropp så att jag blir stark. Jag kommer vara den mest hälsosammaste innan detta år är slut!
Å jag ska gå upp mer i vikt också har jag bestämt!!!
Jag har faktiskt gått upp snart 8 kilo sen februari 2008... I februari vägde jag 38 kg... å nu väger jag 45 kg! Otroligt!! Men jag ska upp till åtminstone 50 innan jag är nöjd! Min vikt borde ligga på 54 kg, men 50 räcker. ^^

Jaja, nu ska jag gå å äta frukost... Flingor med havremjölk!!! ..yummy

Missförstånd

Hehe.......... Pappa......... Ja, det blev lite fel.. jag är inte sur nu längre... =)
Jag trodde du sa att du skulle komma klockan 18... men jag är inte sur ee... Bah så ru vet!
Kram

Jahopp

Idag har jag haft det trevligt trots min mensvärk..
Tänkte kolla klart på filmen Waterworld som går på 4an just nu, sen sova. ^^
Den är faktiskt en rätt så bra film trots att den är gjord nånstans kring 1995..

Nyårsdagen

Varje dag

börjar med

nya möjligheter.

Silke

Filmen Silke som jag och Sara tittade på idag är baserad på boken med samma namn, av Alessandro någonting. Den handlar om en man med namnet Hervé Joncour som reser långväga för att inhandla silkesmaskägg till sin hemby, för silkesproduktion. På grund av sjuka skördar i afrika tvingas han resa ända till Japan. Ett land som levt avskiljt från omvärlden i mer än två sekel och har hårda lagar mot inkräktare och smugglare. När han börjar förhandla med Japan så stöter han på ett problem som får hans äktenskap på spel; han träffar den vackraste flickan han någonsin sett.

Den var faktiskt ganska lik boken. Det ända som var lite tråkigt var att de ändrat en karaktärs namn och att det var vinter hela tiden i Japan. Jag har nämligen inget minne av att det stog någonting om att det var vinter.
Men det som var det allra tråkigaste med filmen var att den japanska kvinnan hade orientaliska ögon. Enligt boken så såg hon inte alls ut som så.



Ska till Sara

Nu ska jag gå till Sara å kolla på film. Vi ska se en film som heter Silke. Vi båda har läst boken så nu ska vi titta på filmen för att se om den är bättre eller sämre. ^^
Skriver lite om den sen när jag kommer hem igen.
Krimz

2009

Jahopp, detta är den första dagen på det nya året.. Dagen började dåligt, men jag hoppas den blir bättre. Tror nog att de flesta har en dålig dag idag efter gårdagens fester och ståhej.
Men anledningen till att min dag började dåligt är inte för att jag är bakis eller något sådant.. Utan det är för att jag vaknade och hade jätte ont i magen. Så jag låg kvar i sängen några timmar. Sen ringde Sara mig så då tänkte jag att nu måste jag kliva upp, jag sätter mig upp i sängen och känner helt plötsligt att det känns konstigt och varmt där jag sitter. Jag fick mens!!! Och världens mensvärk! Och självklart så kom det blod på mitt lakan också.
Å nu sitter jag här med vetekudde på magen å skriver.. Har så ont så jag skakar.. Fy vad jag avskyr mensvärk!!!!!!!!

Anyway.. Ha ett bra kommande år! Se till så att detta åt blir det bästa!
Detta år ska då iaf bli mitt bästa! Det har jag bestämt. ^^

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0