Förtjusning

I torsdags var jag iväg till en väninna. Det var en annan kvinna där också som jag aldrig träffat tidigare. Hon hade en son som hette Jeong-Hui. Vår lilla Isabel var väldigt förtjust i honom och iaktog allt han gjorde. Det var väldigt gulligt tycker jag. ^^


Dåligt med tid

Jag tror Isabel genomgår någon form av fas just nu, eller så har hon haft någon infektion i magen, eller så är det tänder påväg.. Hon är väldigt gnällig, skrikig å missnöjd mest hela tiden. Så jag har inte haft tid att blogga nå värst den senaste veckan. 
Det har inte hänt så mycket. Isafisa har haft diaree från måndag till fredag. hehe.. Torsdag och fredag kräktes hon efter maten. Fredag, lördag, söndag har hon haft matvägran. Idag har hon inte ätit någon mat heller, men hon har iaf fått i sig bröstmjölk två gånger. Igår så åt hon bara min mjölk två gånger och en prtion barnmat en gång. Jag hoppas att hon kommer börja äta som vanligt igen snart. Vill ju inte att hon ska tappa sitt goa baby-hull. :/
På fredag ska hon få vaccin, är hon inte bättre med maten då så ska jag höra med läkarn vad hon/han tycker.
Nä, nu läre jag sluta skriva och ta hand om min skrikiga lilla plutt som står å drar i min tröja. ^^ Hon e så söt å duktig. 
Allt detta kan hon nu vid sju månaders ålder:
• Sitter utan stöd
• Sträcker sig efter saker med en stor rörelse
• Imiterar talljud (babblar)
• Kombinerar stavelser till ordlika ljud
• Börjar krypa eller kastar sig framåt
• Står upp med stöd
• Vinkar hejdå
• Slår saker tillsammans
Hon vinkar inte hejdå ännu, men det andra kan hon. :D

Om du vill se tabellen över milstolpar i ditt barns utveckling så klicka här: Klick!

25 frågor och svar om hår1. Lagar balsam trasiga hårtoppar?
Nej, absolut inte. Balsam gör håret mjukt och tar bort statisk elektricitet. Det enda sättet att ta bort trasiga toppar är att klippa bort dem.

 

2. Blir håret förstört om man färgar eller slingar det?

Håret blir poröst av en kemisk behandling. Om det förstörs beror på hårkvalitén före behandlingen. Ibland känns håret bättre efteråt och ett tunt, platt hår kan behöva "förstöras" för att få volym.


3. Sliter stylingprodukter på håret?

Nej, dagens produkter är så bra att man kan använda dem varje dag. Fast undvik hårspray med alkohol, de vattenlösliga sorterna är skonsammare.


4. Förstör man håret om man tvättar det varje dag?

Ja, vatten har ju inte samma ph-värde som hår. Man bör ha ett riktigt bra schampo som ligger mellan 4,5 och 5,5 och helst försöka att inte tvätta håret varje dag.


5. Slits håret om man fönar det torrt ofta?

Ja, det gör det. Lägg i silikondroppar före föningen så skyddas det mot värme och slitage. Eller föna med kalluft.


6. Hur blir man av med mjällen?

Använd mjällschampo! På apoteket finns en sort som innehåller ketokonazol som angriper den svamp som orsakar mjällen. Många tror att de fått mjäll när de ser små vita flagor på tröjan, men det kan betyda att hårbottnen är för fet eller torr och då ska man helt enkelt bara byta schampo.


7. Är silikondroppar bra för håret?

Ja, de skyddar mot slitage.


8. Påverkas håret av vad man äter?

Ja. Men börjar man äta vitamintillskott tar det ungefär tre månader innan man märker någon skillnad, så man får vara tålmodig. Kroppen behöver en allsig kost med alla grundämnena som protein, fett, kolhydrater, vatten, vitaminer och mineraler.


9. Kan håret bli hur långt som helst?

Nej, håret växer i cykler på 2-6 år, därefter lossar hårstråt och det kommer nytt. Håret växer ungefär en centimeter i månaden, men det är individuellt. Somliga kan inte få riktigt långt hår heller, på grund av att deras hårcykel är lite kortare.


10. Blir håret verkligen grönt av klor?

Ja, det är tungmetallerna i vattnet som kan göra blont hår lite grönt, särskilt om man har blekta slingor. Det går att ta bort med en avmineralisering.


11. Hjälper inpackningar?

Absolut. Men det tar tre dagar efter inpackningen innan det bildas naturlig keratin, så man bör vänta med att tvätta håret i några dagar för att låta inpackningen jobba ordentligt.


12. Vad gör man om håret inte växer?

Testa massage. Även om man tappar mycket hår så måste man våga ta i det. Utan massage växer det ännu sämre och man tappar ännu mer. Massage i hårbotten ger mycket blod till hårsäckarna och på så sätt får det näring. Det är även ett tips för män som börjar bli tunnhåriga.


13. Stämmer det att man inte ska färga håret om man är gravid?

Nej, oftast kan man både permanenta, färga och slinga. I ytterst sällsynta fall blir resultatet inte riktigt lika bra som annars, men det är inte farligt på något sätt.


14. Är rökning skadligt för håret?

Inte direkt men indirekt. Varje gång man röker tar man död på en del av de vitaminer man har i kroppen, särskilt c-vitaminer. Det blir mindre över till håret.


15. Förstör man håret med permanent?

Ja, hårstråna tappar spänsten och blir mer porösa. Man bör vara försiktig och inte permanenta om man nyss har färgat eller gjort slingor, eller om håret är i dålig form.


16. Stämmer det att vissa blekningsmedel för slingor är skonsammare än andra?

Ja, det beror på styrkan på väteperoxiden och om man använder värme eller folie.


17. Kan man få tjockare hår?

Nej, man är född med ett visst antal hårsäckar.


18. Varför blir håret fett nästan direkt som man tvättat det?

Du kan använda fel schampoo. Byt! Det får inte vara för starkt, det lurar kroppen att producera mer fett.


19. Ska man borsta håret när det är blött?

Nej. Red ut det med fingrarna och borsta väldigt försiktigt när det nästan är torrt.


20. Hur får jag fina lockar i självlockigt hår?

Använd schampo, balsam och inpackningar som är fuktighetsgivande och anpassade till självlockigt hår. Fördela mousse, gelé eller någon annan stylingprodukt jämnt i håret efter tvätt. Vänd huvudet upp och ner och vrid ut överflödigt vatten med hjälp av hushållspapper eller en mjuk frottéhanduk. Rör inte i håret medan det torkar.


21. Vad är det för skillnad på toning och färgning?

En toning lägger sig som en hinna utanpå medan färg, som innehåller väteperoxid, öppnar fjällskikten och biter sig fast djupare i hårstråt. En toning tvättas ur med tiden, en färgning växer bort.


22. Varför blir håret flygigt och "elektriskt"?

Det blir det oftast på vintern, eftersom det är kallt ute och varm torr luft inne. Annars kan det bero på att man har syntetmaterial i kläderna eller till och med i skorna.


23. Varför blir håret ibland platt av balsam?

Det beror på att man inte har sköljt ur det ordentligt eller att det inte passar håret. Byt till ett lättviktsbalsam.


24. Vad bestämmer hårets färg?

Vilken färg håret har är ärftligt och beror dels på vilken typ av pigment (färg) vi har, dels på antalet pigmentceller - ju fler celler, desto starkare färg. Det finns två typer av pigment, eumelanin, som ger ljust brunt eller svart hår beroende på antalet pigmentceller och pheomelanin som ger rött hår. Grått hår är grövre och innehåller mer luft, dessutom är pigmentcellerna oftare defekta och inaktiva. När ljuset bryts i håret ger det därför ett grått intryck.


25. Varför har man hår?

Håret har flera olika funktioner:

1. Håret är ett viktigt känselorgan.

2. Håret isolerar genom stillastående luft.

3. Håret förmedlar också lukt.


Källa: Anna Forslund, frisör på Björn Axén och medlem i Svenska Frisörmoderådet, Helene Plainer, hårolog och utbildningschef för Hårologi of Sweden, Magnus Nylander, Hälsas näringsexpert.

En vecka hos Mihee

Här kommer lite bilder från vår vecka hos Mihee ^^

7 månader har gått

Jao, nu är tösabiten 7 månader och två dagar.. Tiden går fort, ibland vill man spola tillbaka lite och uppleva den där lilla pluttiga mini-bebisen som inte kunde någonting mer än att äta, skrika och sova. :)
Nu är hon 64,7 cm lång, och väger 8,5 kg med kläder på, så kanske 8 utan. <3Det händer nya saker nästan varje dag nu tycker jag. ^^ Idag stod hon upp själv för första gången.. Å jag tror att det är fler tänder påväg, för hon bajsar typ 5 gånger om dagen och har börjat dregla igen. Undrar om det blir uppe som det sägs eller om det kommer en till nere?? Spännande. Jag tror faktiskt personligen att det är nere det kommer en till, men enligt vetenskapen så är det två stycken uppe som ska komma härnäst. Vi får se. :D

Vi har börjat lära henne teckenspråk också nu. Än har hon inte gjort någon respons, men hon iaktar och skrattar när vi visar henne tecken medan vi pratar. Så hon kommer nog lära sig så småningom. ^^
Nu är det bara några "basic"-ord vi har börjat med, som: Mamma, Pappa, Äta, Dricka, Tack, Igen, Mer och Gott.

Här går det undan! :D

Vår lilla skrutt utvecklas så himla fort nu. Idag så ställde hon sig upp helt själv med hjälp av sängkanten på hennes säng. ^^
Jag lade ner henne i sängen och gick ut i köket för att tvätta händerna, när jag kom tillbaka så stod hon upp. Hihi.. Det går nästan för fort... vart tog den lilla söta "tuben" vägen? Nu är hon inte lika "tubig" längre, men lite finns fortfarande kvar. :)


Ja, det var ju synd att hon blundade när jag tog bilden. :/

HippyChick

I torsdags köpte jag en "HippyChick".. Helt klart ett av mina bästa köp!
Den vanliga bärselen jag hade tidigare har Mihee fått nu. Fick så himla ont i ryggen och axlarna utav den för Isa har blivit så tung. ^^
Jag bar på Isabel en timme med HippyChick utan att få det minsta ont i ryggen. Så jag rekomenderar starkt att andra föräldrar köper en också ifall de har barn som vill bli burna mycket. :D
Här finns den att köpa: HippyChick Hipseat

I'm Back in Action

Tjolahopp.. nu är jag tillbaka efter en vecka hos "svärsyster" Mihee. Svärmor var också där. :D
Det har varit en toppenvecka med massa lek och bus med lilla Isabel och gos å mys med mini-kusinen Sung-Ah.
Vi var för det mesta hemma och roade de små liven, men vi var även ut några gånger till E-mart och handlade mat m.m. En gång var jag, Mihee och Isafisa på cafe också, och tog en "coffee-to-go" medan vi handlade. Vi beställde jordgubbs-kaffe, men det smakade bara kaffe, så det var en liten besvikelse tyckte vi. :/ Fast gott ändå.

Under denna veckan så har dotra vår utvecklats massor. Hon har nu börjat "jollra" på riktigt och säger Aj-aj-aj-ajOoooooh, Hatta-hatta, da-da-da-da, åh-åh och mmmma hela dagarna. Hur söt som helst! :D
Krypandet har utveckliats också. Nu tar hon sig fram mycket fortare och smidigare. Hon krålar sig som en larv. Typ som breakdancearna gör när dom gör "masken" eller vad nu det tricket heter. ^^ Ibland tar hon några steg på knänen också. Men allra mest tycker hon om att få gå omkring som en riktig människa med lite hjälp att hålla balansen. :)
Hon racear med gåstolen utan problem nu och fort går det när hon springer. Synd bara att vår lägenhet har så liten gå-yta. :/ Men hos Mihee där hade hon massor av space att racea på. :) Vi får ta å åka dit nån helg igen hela familjen nåt tag framöver. Allra bäst är det ju om pappa J.B också är med såklart. ^^

Sung-Ah utvecklades också mycket uner denna vecka som gått... Hon började se på riktigt och man kan nu få riktig ögonkontakt med henne. :) Och man ser att hon lyssnar när man pratar med henne. Ibland gör hon svarsljud också. Och vi har fått sett små-små leenden lite då och då. ^^
Hon fick även komma ut för första gången denna vecka, 46 eller 47 dagar gammal var hon då. Första gången bar Mihee henne i Isas bärsele och vi tog en promenad tillsammans med svärmor. Isa fick åka vagn. :)
Andra gången så bar svärmor henne i bärselen och vi åkte iväg till E-mart och handlade. Mihee skjutsade kundvagnen. ^^ Isa åkte barnvagn, men efter två timmar i affären så tröttnade hon och skrek så inni vassen så jag bar henne den sista tiden. 

Fredag den 13:e

Upptäckte nyss att idag ör det ju fredagen den 13:e. ^^
Undrar om man får någon otur idag eller ej?

Om ni som läser fick någon otur idag så kan ni ju dela med er och lämna en kommentar här på bloggen.

Nästa vecka

Nu i helgen ska jag, J.B å Isafisa åka till J.Bs syster Mihee. Jag och Isabel ska sova där hela veckan. ^^ J.B åker hem igen på söndags-kvällen och hämtar oss sen på fredagen. 
Ska bli så kul att hälsa på där.. Vill så gärna gosa med hennes lilla dotter Sung-Ah som bara är en och en halv månad å jätte pluttig jämfört med Isabel som snart är 7 månader. :) Å det finns så mycket jag vill prata om. Vi har ju inte pratat riktigt på ungefär ett år. ^^
Men det känns lite jobbigt med tanke på att jag inte vill bajsa borta...... och att inte bajsa på en vecka låter jobbit. Hon har ju sin man där också, å jag har bara träffat honom två gånger, vilket gör det ännu svårare att känna sig hemmastadd. Och svärmor min är också där för den delen. Men jag vet inte när hon åker hem. Jag gillar henne, fast ibland är hon lite jobbig. Men det är väl alla sväron? :=)
Jag får försöka matcha in bajsningen och duschningen sammtidigt.. Jag duschar ju varje dag så. 

Jag hoppas att Mihees man inte kommer tycka det blir allt för jobbigt med tre kvinnor och två småttingar under samma tak. :)

Dålig bloggare igen

Nu har jag varit en dålig bloggare igen... Det är så himla svårt att få tid att blogg nu för tiden. 

Det har inte hänt så mycket senaste dagarna faktisk.. Skruttan har tagit min mesta tid, och den tiden jag haft för mig själv har jag städat eller ätit på.
Sen hon var sjuk har hon varit så himla gnällig å vill bli buren på hela tiden. Men hon har iaf bra stunder också. VI brukar göra krypövningar varje dag, det tycker hon e roligt, och så brukar vi busa å göra grimaser åt varandra. ^^ Men att leka ensam är inte kul mer än 15 minuter, sen börjar hon skrika och gnälla å gråta och slutar inte förns jag tar upp henne.
Hon har svårt att somna på nätterna också, så det tar ungefär en timma att få henne att somna. :/ Ibland somnar hon bara om hon får sova på min mage, vilket är mysigt såklart, men också jobbigt vissa gånger för det händer att hon vaknar när jag lägger ner henne. Då är det bara att börja om från början. En timme till... 
Fortfarande så vaknar hon flera gånger per natt och vill äta eller ha nappen eller snuttegrodan. Det spelar ingen roll vad jag gör för att få henne trött, hon vaknar ändå.
Jag vet inte hur jag ska göra för att få henne att sova en HEL natt.. Har provat att låta henne gråta sig trött. Jag har stoppat i henne massor av mat. Jag har lekt med henne tills hon inte orkar mer. Jag har sjungit henne tills söms och badat henne innan läggdags, gett henne helkroppsmassage, låtit henne sova brevid mig i vår säng, tvingat henne att inte sova middag efter kl 15, m.m, men inget hjälper. Hon vaknar ändå.
Just nu tar hon iaf en liten "powernap". Hon brukar sova ungefär 30 var tredje timme. Ibland varannan. ^,^

Det var väldans va mycket klagande det blev i detta inlägg... hehe...

Nya kameran

Här kommer några bilder tagna med den nya kameran. ^^
Bilder från Isas helg

Nästan 40 grader feber med kall tvättlapp på pannan, påväg till sjukhuset å i väntrummet på sjukhuset.

Påväg till Everland, entén, en byggnad och när vi tittar tittar på kaninerna. Och så pappa J.B å Isafisa, å hennes fina mask vi köpt till henne. Hon fick en nalle och ett gulligt diadem också. Hon valde nallen helt själv. Vi försökte få henne att tycka om färgglada gosedjur i alla möjliga färger och former, men hon ville ha en helt vanlig brun nallebjörn. hehe.. sista bilden är vi på väg till bilen.

Samsung Nx100


En händelserik helg

Vi har hunnit med mycket denna helg.. 
I fredags var vi bara hemma för Isabel var så sjuk å gnällig. Vi var upptagna med henne mest hela dagen, men på kvällen när jag äntligen fått henne att sova så köpte J.B pizza, tårta och fikabröd åt oss så vi fick lite egen mystid framför tvn för oss själva. Tårtan sparade vi till min fördelsedag som var dagen efter.
På lördagen, på min födelsedag var Isa fortfarande lika sjuk å ville inte äta så då blev det att vi bar iväg till barnsjukhuset i Suwon. Vi åkte kring nio.
Vi spenderade en del av dagen där, och Isa skötte sig jätte bra när doktorerna tog hand om henne. Hon grät inte alls lika mycket som i torsdags när hon blev undersökt. De hittade en infektion i hennes hals så hon fick två till mediciner. Nu har hon fyra olika.
Efter några timmar blev hon feberfri och vi bestämde oss för att åka till Everland och visa henne lite djur som belöning för att hon varit så duktig. Hon tyckte det var jätte kul. :D Hon gillade kaninerna mest. Men efter en timme eller två så blev hon trött och grät i min famn ända tills hon somnade.
Då åkte vi hem till J.Bs syster MiHee så att Isa fick vila lite innan vi åkte hem till oss igen. Hon sov en skvätt å lekte sen lite med farmor som också var där. Mot kvällen kom hennes feber tillbaka så vi bestämde att det var bättre vi sov över där, men det tyckte inte Isabel, så det slutade med att vi åkte hem till oss tio på kvällen för hon vägrade sova och bara grät hela tiden. Efter två min i bilen så somnade hon. hehe..
Vi kom hem strax före midnatt och gick å lade oss alla tre.
Eftersom det inte blev så mycket firande på min födelsedag så firade vi igår ist. ^^
Vi åkte till ett varuhus som heter Lotte Mart och där köpte min älskade make en hårtång som man kan platta håret och locka håret med. Å inte nog med det.............. Han köpte mig en kamera också, en Samsung NX100!! wohooo, i love it! :D Efter han köpt mig mina två födelsedagspresenter så var vi till matavdelningen och köpte lit barnmat och lite annat. Sen åkte vi upp till restaurang-avdelningen och åt middag där. Isafisa satt med oss i en barnstol och åt lite ris och barnmat.
Jag har haft en toppenhelg, förutom att Putse-pi varit sjuk å klen.

Idag, måndag, så är hon än så länge feberfri, men ändå gnällig. Detta inlägg har nog tagit över en timme att skriva på grund av henne.
Hon har inte velat äta nå mat idag men har iaf fått i sig lite bröstmjölk iaf. Hon har nästan inte ätit något alls på hela helgen.
Nu ska jag tvinga i henne lite medicin och sen försöka mata henne lite igen. Önska mig lycka till.

Födelsedagsfirande

I onsdags så kom sväronen och J.Bs mormor hem till oss på besök. Då passade vi på att fira min födelsedag. Jag fick presenter och tårta. Hihi... De sov över en natt och åkte vidare till J.Bs syster MiHee på torsdags eftermiddagen.^^

Av svärfar fick jag en mixer att göra barnmat med och lite pengar, av svärmor fick jag en fin sykorg med grönt och rött sidentyg, av mormorn fick jag en turkos sminkväska och tårtan. 
Det var en mocca-tårta, verkligen jätte god! :D

Från vänster ser ni J.B, hans mormor, pappa och mamma.. Och tårtan i mitten. <3

Grattis Carro!

Idag fyller min käraste storsyrr 27 basst! :D

Detta är den nyaste bilden jag har. Togs den 26 februari i år, hemma hos farmor å farfar.

GRATTIS ÄLSKADE SYSTER på 27års-dagen! SAKNAR DIG MASSOR!

Sorry sorry!

Ledsen att jag inte bloggat på ett tag.. Har varit upptagen med en sjuk liten skrutt. ^^

Hon hade feber hela förra veckan, men under helgen blev hon bättre. Sen igår fick hon helt plötsligt 39,5 grader feber så då åkte vi iväg till barn-hälsocentralen med henne. De kollade öron, näsa och hals, lyssnade på hjärta och lungor, allt såg bra ut så de visste inte riktigt vad som var fel. Hon fick göra blodprov och urinprov också, och efter tre timmar fick vi åka hem igen.  De sa att är hon inte bättre till imorgon så bör vi åka till ett "riktigt" sjukhus med henne.
Så mycket som hon grät igår på hälsocentralen när hon blev undersökt och tog prover har hon inte gråtit sen hon var pytteliten och hade magknip. Hon grät som ett spädbarn fast dubbelt, kanske trippelt så högt. O.O Det ekade i hela centralen och ALLA tittade på oss... Stackars liten var rädd.

I morse 06.20 hade hon 39 grader feber, men nu sist jag kollade (08.30) hade hon 38 grader. Febernedsättande medicinen verkar hjälpa.
Just nu ligger hon i vår säng å leker med sin trollslända som spaler musik som hon fått av plastmormor Cathy. Det verkar som att hon mår bättre idag iaf. Förhoppningsvis är hon bra till imorgon. På min födelsedag. :D 

Påskpyssel

Snart e de ju påsk, så jag tänkte att det kan passa med ett inlägg om påskpyssel.

Hittade det här roliga tipset på ägg-dekoration. Här har man använt sig av ett specifikt tatueringspapper och skrivit ut olika motiv från datorn. Men man kan ju hitta "fusk-tatueringar" med en massa roliga motiv och det blir ju ett perfekt pyssel för både liten och stor att klistra dem på påskäggen!


Nästa pyssel, "Eggstra Special Chick"
Skriv ett fint meddelande på en lapp och stoppa i ett ägg. Slå in ägget i en fin kartong och ge bort till någon du tycker om!  Hur du gör för att lyckas hittar du
här.


Tredje och sista, Färgglada ägg:

Gör hål ovanför och nedanför ägget, blås ut innehållet och skölj om du kan.
Dela en fin servett i 1/4 och ta bort dom vita delarna som göra servetten tjock.
Skölj med vatten så servetten lägger sig runt ägget.
Forma och dra bort överbliven servett.
Låt torka.
Man kan göra ett litet bo till dom små äggen också om man vill..
jätte lätt om man ända har massa småkvistar på tomten :)


Här i Korea firar man inte påsk.. De vet inte ens om vem Påskharen är!!!!! O.O
Hur kan man inte veta det? Det borde alla veta!
så för mig blir det nog inge påskpyssel i år skulle jag tro. Svårt att få tid när man har en liten skruttunge å en man som jobbar hela dagarna också.

Nä, nu läre jag gosa lite med Isafisa som ligger å gnäller bakom min rygg i sin säng. :D

Morsning Korsning

Klockan är 06.45. Jag sitter här med en klarvaken liten skruttunge i knät, som förmodligen inte kommer somna om på några timmar.
En kopp svart cappuccino utan socker och mjölk på det här så är man uppe med tuppen och redo för dagens trappatser. :D
Det regnar idag = tråkigt!

Skruttans små söta tänder ^^


Den första tanden tittade fram ganska precis på hennes 6 månaders dag

Picnik

Picnik kommer att upphöra den 19 April, vilket är väldigt tråkigt tycker jag. Picnik är min favoritsida där jag brukar redigera foton lite då å då när jag har tid. Det går snabbt och är enkelt. Hur bra som helst....
Har hittat en ny sida som jag ska börja använda mig av när Picnik lagt ner, men den är inte alls lika enkel som Picnk, men duger. Jag vänjer mig nog. Pixlr heter den nya sidan. Den är lite som Adobe PS, fast enklare. :)

Min födelsedag

Snart är det min födelsedag! I år fyller jag år på Påskafton, hur coolt är inte det!? Å syster min fyller år på Långfredagen. ^___^
Ni anar inte vad jag tycker det är kul att fylla år. Jag tycker det är lika spännande varje år, även fast jag inte får nå visst med presenter som när man var liten.. Nu är det mer det här att fira att man finns till som gläder mig.

Jag har faktiskt fått två presenter hitskickade från Sverige i år. En låda med en hårklämma, ett diadem, tre nagellack, en drömmfångare av Emma Lindén, och ett kort från familjen Lindén.
Sen fick jag ett hemmagjort kort utav farmor och farfar som farfar hade gjort helt själv, med en ritning utav saker från mitt liv. Han är så påhittig farfar. Hehe..
Tack så jätte mycket Emma, fam. Lindén å Farmor å Farfar!!! <3

Hembiljetten

Datumet för min och Isas hemkomst har blivit förflyttat till 6 Oktober. ^^
Jag tänke att vore nog bättre om vi firar vårt andra bröllops-jubileum innan vi åker.
Vi gifte oss den 2:a Oktober 2010.. Tänk va fort tiden går. <3

Prinsessan Estelle

Hovet har släppt nya bilder på Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel med lilla Estelle.

Prinsessan Estelle är tre veckor gammal på bilderna som är tagna på Haga slott och verkar vara en en nöjd liten bebis som njuter av att vara ompysslad.

Hon e faktiskt ganska söt lilla Estelle... ellerhur?

Gullpyre-bajs

Nu är det slut med gullpyre-bajs tiden. I en vecka har lilla tösafia bajsat vanligt människobajs! :C
Jag som tyckte gullpyre-bajset var så gullpyrit... Nu börjar hon bli stora tjejen redan.. Tiden går så fort, nästan lite för fort tycker jag!
Hon kan åla sig fram, å nästan krypa. Två tänder har kommit fram nere i mitten, å sitta kan hon också, men inte sätta sig upp själv ännu. Rulla runt kan hon också! Å hon försöker kommunicera och härma ljud å kan gå i gåstolen!! Å inte nog med det, nu bajsar hon riktigt människobajs med äkta bajsdoft ist för det där lösa svagtdoftande gullpyre-bajset som var så mycket lämpligare att ta reda på! Allt detta har hänt på bara EN månad!!
Shiit...

Inom 6 månader kommer hon lära sig krypa, sätta sig upp, plocka upp saker med tummen och pekfingret (pincettgrepp), leka tittut, gå och förmodligen t.o.m säga och förstå några ord!

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0