Fullt upp.

Idag har jag verkligen haft fullt upp..
Först var jag till bollnäs för att gå på dollarstore och rusta... Där köpte jag en fin fotoram som jag ska sätta in lite bilder på mig och Jongbeum, paketpapper, kökshanddukar, förkläde, grytlapp å lite saker som jag ska skicka iväg till korea. På rusta letade jag efter krokar som jag kan ha i köket, men hittade inga. Sen var jag till max och åt mat.
Efter jag kom tillbaka till byn så packade jag upp allt.. Slog in lite presenter å sen stack jag iväg till Elvéns. När jag kom hem därifrån så upptäckte jag att några saker fattades, så då fick jag gå tillbaka för att rätta till det hela. När jag kom dit så sa dom att jag kunde komma tillbaka på måndag för att hämta det sista. (kan tyvärr inte säga vad jag skulle ha därifrån för det är delvis till Jongbeums födelsedag, å han läser min blogg).
Sen när jag kom hem från elvéns för andra gången så pratade jag lite på msn med honom å nyss så pratade vi på telefon. Hela 100 lappen försvann. Skit också, måste fylla på telen igen imorn..... Han inte ens säga jag älskar dig. Typiskt!

Jaja, imorn så har jag tänkt att jag ska plugga mest hela dagen. Måste läsa 40 sidor i samhälle boken innan lovet är slut. Plus att jag måste skriva klart min engelska uppgift också... Blir lite stressigt nu i helgen känns det som.

Men till vecken så har jag inga speciella planer alls.. Bara skolan då... men annars är det lugnt tror jag. ^^

Saknar min älskade! Men,men... Snart kan vi ses igen.. Ska bli så kul..!

Nu har jag inte tid att skriva mer... Huuuj..

Nu kommer snön!

Tidigare för en timma sen eller två eller kanske tre, så satte jag mig ner vid köksbordet för att ta mig en kvällskopp med te.. Jag suckade djupt, tittade ut genom fönstret och tänkte på va tråkigt det är att dricka te i ensamheten. Då plötsligt när jag tittade in i gatulampan alldelis utanför fönstret så såg jag små små vita pluttar som svävade sakta ner mot marken.
Jag stirrade ett tag för att vara säker på att jag såg rätt.... Jojo, minsann, det gjorde jag. Det var SNÖ som kom fallande från himmelen! SNÖ!!!

Genast kände jag mig mycket gladare och fick lite mysighets känsla i kroppen.. För nog saknar man dom kalla mörka nätterna ibland då man kan sitta i värmen med tända ljus och stirra ut i det kalla mörkret. ^^

Iaf så kände jag att jag var tvungen att gå ut och röka för att titta på de små fallande flingorna, så jag ringde min vän Sara så att jag fick lite röksällskap. Vi båda stog på att varsitt håll och pratade om snö, kyla och skolan.

Sen efter att jag kom in så satte jag mig vid datorn för att spela lite "Bitefight" (online spel, grymt bra!).
Å när jag tröttnade på det så bytte jag gardiner i vardagsrummet, och sen efter det var klart så satte jag mig ner  vid datorn för att skriva ett nytt inlägg..

Klockan är nu 02.15.. Så det känns som att det är dags för att sova. Men är inge nå trött alls. *Gääääsp*
Jo, kanske lite då.

Snart ser det ut såhär igen..... Hualigen!

Suck, så segt tiden går!

Tiden går inte fort när man väntar på något.. Men den som väntar på något gott, väntar ju aldrig för länge.. ^^

Saknar Jong Beum så otroligt mycket, är så glad att han ringer mig nästan varje dag..... Annars hade jag inte klarat av den här tiden nu när jag måste plugga. Kommer inte kunna åka tillbaka dit förns i juni, så det är ett tag kvar! 
Jag saknar  Mi Hee också! Väldigt mycket.
Känns som om det var flera månader sedan jag såg dom sist.. Men egentligen så var det bara tre veckor sedan ungefär.
.....tiden går såååååå sakta........

Men iaf så fyller Jong Beum år i november, så jag har köpt lite födelsedags presenter till honom som jag ska skicka.
Vad det är kan jag tyvärr inte säga, för han läser min blogg.... Och jag vill ju inte att han ska veta vad han får innan han fyller år. ^^
Fast jag kan ju iaf säga att det är fyra stycken väl planerade presenter! Just nu bara 3,5 för den sista är bara halvfärdig.
Jag hoppas verkligen att han kommer bli glad..!
Har även köpt ett vykort till Mi Hee som hon ska få... Det är ett kort med fyra små bilder av Edsbyn... Kanske inte så kul, men jag kommer ihåg att hon var nyfiken på att se hur Edsbyn ser ut, därför fick jag tanken att köpa det till henne. Hon ska även få något kort från tiden jag var där så att hon kan minnas vår tid tillsammans. ^^

Fy, vad jag saknar alla!!!


Hemma igen

Nu har jag varit hemma i ungefär en vecka. Känns som om det är mycket längre.
Skolan har jag börjat i nu igen också.
Det är kul, lite stressigt bara. Men jag trivs! =)

Nu om tio minuter ska jag iväg med farmor och farfar till kyrkan och käka lunch. Sen kl 14.00 ska jag vara hos optikern å kolla ögonen... Efter det blir det tillbaka till skolan igen. Slutar 20.30 idag... Suck! Snacka om att jag komemr vara trött när jag kommer hem. Blir nog sova tidigt ikväll. ^^

Saknar Jong Beum jätte mycket.. love you... Och systern Mi Hee också... Och hela korea... Saknar allt!!!!! Det var den bästa tiden i mitt liv jag hade där.
Vill tillbaka NU! *snyft*

Min dator är på lagning, sitter vid biblioteket nu. Det är därför inget nytt inlägg kommit på ett tag.
Jag tror att jag kommer kunna hämta den i början på nästa vecka, det sa iaf personalen. Men det märks väl..

Nu läre jag sluta skriva..

Huuuj

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0