Första Inlägget

Hejsan hoppsan.. Detta är mitt första inlägg. Jag förstår ingenting om denna sida men jag får väl försöka lära mig ändå..

Inatt så hade jag en skit skumma drömmar. Den första började med att jag vaknade i sängen och grät som en tok, sen klättrade jag upp på hus-taket å hoppade ner å tog livet av mig. =/ vad ska det betyda?????

Andra drömmen så drömde jag att jag var hemma hos Daza å Johan & Carina kom dit på besök, då fick jag något slags utbrott å började tok-gråta då med å kramade Carina tills hon blev smal som en pinne å skrynklig.. Då vaknade jag för det blev för hemskt. =/ vad ska det betyda då!??

Sen den tredja drömmen så drömde jag att sommarlovet bara hade en vecka kvar å jag hade inte gjort någonting bara varit inne å inte ens umgåts med någon.. Då fick jag total panik å vaknade. Jag blev tvungen att kolla almenackan för den kändes så verklig.. Men som tur var så var det inte sant.. Bara en dröm! *suckar lättat*

Jaja, nog om drömmar.. Idag har jag varit hos Sören på västergården ang. mina skulder. Ska börja betala av dem nu i slutet på denna månad (200kr till varje inkasso bolag). Sen om ett år är jag nästan skuldfri om jag har tur. Det hinner ju komma en massa nya brev med nya skulder också. Men så länge jag betalar så tar det ju slut tillslut.. =)

Sommarlovet har sugit ganska mycket hittils, det har strulats med chefen på jobbet å jag har typ varit på massa möten varje dag (det suger rejält!).. Men iaf så har jag gjort klar Addis testet snart, å förmodligen så behöver jag inte åka in på behandlingshem eller något. Har varit nykter hela sommarn hittils iaf.. Det tycker jag är bra. Men på midsommar då ska det supas, tror ja. =)

Något negativt jag måste säga är att min ångest å depression har kommit tillbaka (jäkla skiit, jag som trodde jag var frisk nu).. Jag får ångest attacker flera gånger om dagen å de e skit jobbigt.. Hade det under skoltiden också men då tänkte jag att det bara var för att jag kände mig stressad och utanför.. Malin å Sara har kännts så långt borta den senaste tiden. Men det är nog mitt fel.. Jag har nog gjort något dumt fast jag inte vet vad. Kanske för att jag varit borta lite då å då, men det tycker inte jag att dom ska bli arga för. Det är ju mitt liv som blir förstört inte deras.

Jaja, nu ska jag sluta skriva....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0