Leveransen!

HejsanHoppsan alla fans! =)

Idag har det varit fullt upp.. Klev upp, käkade, å sen raka vägen till roteberg för att hemta Fredrik å sen raka vägen till Daniels garage.. Där målade han lite, å jag å Fredrik tittade på å snackade skit. Sen kom det en kille som vela köpa baslådan (Daniel hade den ute på blocket så han ringde först). Å sen efter det så ringde en asiat som pratade engelska. Han hade sett Daniels annons över "PlayStation 2 slim" på blocket. Men tyvärr så bodde han i Gävle å tyckte att det var för långt till Edsbyn. Å då helt plötslig så började Daniels hjärna fungera.. ;p Han gav som förslag att vi kunde leverera Ps2:an till honom i Gävle om han kunde betala lite mer för det. Asiaten tyckte det var en smart idé, så vi rullade iväg efter 301:an mot e4:an. =)
Killen som köpte Ps2:an verkade jätte trevlig, han skakade hand å presenterade sig vänligt och log. Jätte glad blev han när affären var avslutad.
Efter vi vart där så åkte vi runt i Gävle å kollade på "fina flickor" som Fredrik sa när hans polare ringde. Sen åkte vi till Daniels ex Helena å språkade lite. Hon hade en jätte mysig lgh å en söt men lite skum kisse, å jätte mjuk päls hade han! =)
Efter vi varit där så åkte vi till, tro det eller ej, vi åkte faktiskt till McDonken!!!!!!! =) Gissa om jag blev lycklig?? Där satt vi ett bra tag å snackade lite skit å åt smaskig mat. *gottgott*
Sen efter maten så åkte vi runt på stan igen.. Runt runt runt tusentals gånger överallt kändes det som, men det var trevligt. Vi åkte runt å tittade på typ allt å skrämde skiten ur cyklister som cyklade över gatan och lite annat folk.
Sen när vi var på väg hem igen så bestämde vi oss för att besöka det nerlaggda gamla dårhuset i Norrfly, men när vi kom dit så var vi inte ensamma. Det stod två bilar där och vi hörde ungdomar innifrån dårhuset. Vi smög väldigt tyst och väldigt sakta...................... Sen skrämde vi skiten ur dom också! En tjej bröt nästan ihop ute på gården efteråt..! *haha*

När vi hade skrämt dom klart så åkte vi mot bollnäs och hemöver..

Ja, de va min dag de! En helt okay dag med mycket aktivitet. =)

   Garaget

 Påväg till Gävle

   McDonken

   Det här åt vi...

   Hemma igen!Kommentarer
Emma

nä men inte visste jag att du hade en blogg ;) du verkar ha haft en händelserik dag iallafall, hehe ;P

2007-10-21 @ 12:26:28
URL: http://tlbd.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0