Barnmorskan

Tjolahopp...

Idag så var jag på mitt första besök hos barnmorskan. TVÅ timmar tog det.. hehe.... Eftersom jag är i vecka 20+3 och inte varit där tidigare så var det lite vi var tvugna att gå igenom.

Enligt henne så var allt okej. Hjärtat lät bra, 150 slag i minuten.. Men hon tror personligen att jag är längre gången än vad Korea har sagt för barnet låg högre upp än vad de brukar i v. 20.

Mitt blodtryck var lite lågt, 93 genom 58.. men bättre det är högt iaf. Blodvärdet var också lågt, det låg på 98 tror jag.. Men blodsockret var helt ok, det låg på 4,6.
Urinprovet jag lämnade såg också bra ut o det fanns inga fel hon kunde hitta där.. Tog även tre rör med blod för att kolla efter järnbrist, Hiv, hepatit B och lite andra sjukdomar. Blev en gyn. undersökning också, allt såg bra ut där med.. ^^
Ja, o alla krämeper jag har är normala och inget jag behöver oroa mig för så länge det inte blir extremt jobbigt.

Hon bokade även in mig på ultraljud i Huddik nästa vecka kl 14.00 den 4 de Maj och hon bokade även en tid åt mig på specialistmödravården samma dag. Skönt att det gick att ha båda träffarna samma dag så man slipper åka dit så mycket. :)
På ultraljudet ska de kolla hur livmodern ligger och så att barnet ser friskt ut å kolla hur de inre organen utvecklats.. Jag ska även kolla kön då och höra över förlossningsdatum igen så jag e lite mer säker. :D

Hos specialistläkaren ska de nog kolla hur min kropp reagerar på graviditeten och ta lite fler prover om de anser att det behövs. De kommer nog säkerligen ge mig lite mer info om vad som händer och kan hända med kroppen när man är gravid och har denna sjukdom som jag har också.

Min kära syster är ledig de dagen så hon har sagt att hon kommer skjutsa mig dit.. Det är så snällt av henne. Tänk vad mycket hon gör för min skull. Jag är så tacksam att hon finns. Världens bästa storsyrr! :=)

Nä, nu ska jag byta till myskläder, ta mig lite glass och göra lite tea och kolla på tv4 kl 20.00.

Ha det gött alla..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0