Sorry sorry!

Ledsen att jag inte bloggat på ett tag.. Har varit upptagen med en sjuk liten skrutt. ^^

Hon hade feber hela förra veckan, men under helgen blev hon bättre. Sen igår fick hon helt plötsligt 39,5 grader feber så då åkte vi iväg till barn-hälsocentralen med henne. De kollade öron, näsa och hals, lyssnade på hjärta och lungor, allt såg bra ut så de visste inte riktigt vad som var fel. Hon fick göra blodprov och urinprov också, och efter tre timmar fick vi åka hem igen.  De sa att är hon inte bättre till imorgon så bör vi åka till ett "riktigt" sjukhus med henne.
Så mycket som hon grät igår på hälsocentralen när hon blev undersökt och tog prover har hon inte gråtit sen hon var pytteliten och hade magknip. Hon grät som ett spädbarn fast dubbelt, kanske trippelt så högt. O.O Det ekade i hela centralen och ALLA tittade på oss... Stackars liten var rädd.

I morse 06.20 hade hon 39 grader feber, men nu sist jag kollade (08.30) hade hon 38 grader. Febernedsättande medicinen verkar hjälpa.
Just nu ligger hon i vår säng å leker med sin trollslända som spaler musik som hon fått av plastmormor Cathy. Det verkar som att hon mår bättre idag iaf. Förhoppningsvis är hon bra till imorgon. På min födelsedag. :D 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cilla

Att vänta en glädje är också en glädje.

RSS 2.0